Hop til indhold
Slickmin

Advarsel!!! Polish Angelica

Recommended Posts

Har lige været en tur forbi denne pige, da jeg så hun var godt anmeldt, og der ikke lige var nogle af de første 3 valg der var ledige på denne tid af aftenen :( 
Det er nok den dårligeste oplevese jeg længe har haft -.- blev lukket ind af hoveddøren kl 22:58 og traskede stille og roligt op til fjerde sal,  hvor jeg blev mødt af en pige der spurgte om jeg kunne tysk, hvilket jeg svarede nej til, hvor efter hun fortsatte på tysk... tog et hurtigt bad og da jeg kom tilbage blev jeg peget hen på sengen, der gik hun så igang med at køre sine bryster lidt op af mig, hvor efter hun hurtigt spurgte om der skulle komdom på, hvilket jeg takkede nej til, derefter suttede hun lige pikken 3-4 gange og satte et kondom på, hvorefter hun smurte underlivet ind i glidecreme og hoppede på, efter en 4-5 gange op og ned prøvede jeg at række ud efter hendes krop for lige at mærke hendes bryster men blev hurtigt afvist, prøvede derefter at ligge en kærlig hånd på nakken at hende for at få hende ned til et kys, hvilket heller ikke lykkedes så cirka 15 ryk inde hoppede hun af og lagde sig på rykken, der prøvede jeg så igen at køre min hånd op af hendes halvgamle solskadede hud men fik her fjernet håndet allerede inden den nåede halvt op af maven, så jeg holdt mig til lårne og prøvede istedet at lene mig ned til et kys på halsen, hvilket fik hende til at skubbe mig væk og vende sig til doggy. her kørte jeg en 15-20 ryk med en efterhånden halvslap diller, som fik hende til at stønne lidt, og tænkte derfor jeg måske kunne prøve at røre lidt ved hende igen, og denne gang nåede jeg lige at ramme det ene bryst hvilket fik hende til at fjerne min hånd og bede mig komme hvilket svarede dont streess out i havent even been here for 10 min... derfter lagde hun sig tilbage i missionær og holdt mig lidt væk med benene så den halvfede kunne komme lidt over halvvejs ind, da jeg har prøvet på det et minuts tid blev jeg simpelthen for træt af det hele, trak mig ud og lagde mig ned, hvilket fik hende til at tage fat i pikken og forsøge sig med hånden, hvilket ret hurtigt begyndte at gøre ondt så jeg sagde av... det udløste et lille grin fra hende, hvor efter hun hev lidt hårdere i den, og jeg til sidst skuppede hende væk. 

gik derefter over til mit tøj og kiggede på telefonen mens hun forlod rummet. bekræftede at klokken nu var 23:14 og vi havde været igang i max 12 min. da jeg jo lige skulle have et bad først, konfronterede hende med at hun var ved at smide mig ud efter 14 min hvilket hun svarede no its more you took shower aswell...  23:18 stod jeg igen på gaden selvom jeg havde betalt for en halv time med "Dildo, Striptease, body 2 body massage, kissing with tongue, girlfriend experience, cuddling, touching, licking pussy, 69 position, shower with me, oil massage, fingering, black kiss to me, different positions, and more fun :)"

dertil skal det lige siges at hun nok nærmere er 42 end 32 og har ret mange rynker, samt selv om hendes krop er lille og petit, er lidt tyndfed og slasket.

og det var så mine 2 cents om en halv sur tysker -.- så nu håber jeg bare jeg kan få mig en tid hos Jessica Serano eller Lena i morgen. som jeg dog heller ikke har prøvet før, men som i det mindste er anmeldt mere end en gang herinde, og som jeg har haft lyst til at prøve i længere tid :) 

https://www.escortguide.dk/P/first-time-here-hot-blondie-polish-angelica--45888.html

https://annoncelight.dk/showad/270002

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har besøgt hende i dag. Det er klart at alle ikke oplever pigen på den samme måde. Men jeg syntes at du har været ualmindelig hård i andmeldelse. “Advarsel” plejer vi at skrive om de steder man bliver bestjålet, truet eller det som er værre.

Det eneste jeg kan genkende er at hendes sprogkundskaber ikke er super stærke.

Her er hvor vi er uenig:

- Du skriver hun er 42, det tror jeg simpelhen ikke på. Hun kunne godt være i starten af 30erne. Men ikke i 40’erne.

- Tyndfed og slasket. Det passer i hvertfald ikke.

-Mange rynker, så hende ikke uden make up, så kan ikke udtale mig om ansigt, men krop, arme og hals havde ikke rynker så vidt jeg kunne se.

- Service, det var ikke GFE (hun er åbentlyst ikke den type GP), mere PSE typen, hun er proffesionel på den gode måde. Jeg fik fuld værdi for mine mine penge.

- Skjold, hos mig åbnede hun sig helt og jeg kunne komme helt i bund. Alt forgik med er smil.

Ja som sagt så kan vi ikke alle have samme oplevelse. Men det virker som om du skrev denne andmeldelse i frustration, hvilket er fint nok, så længe man er objektiv.

Redigeret af JeppeK

Del dette indlæg


Link til indlæg

vil gerne stå ved at jeg var lidt hård igår, men jeg følte mig også lidt berøvet da det eneste jeg fik ud at de 700 var ondt i pikken, og ja tyndfed er måske at strække den, men eftersom det eneste jeg rørte ved var hendes lår og røv, så står jeg sku ved at jeg syntes de føltes slaskede, som i det var løs hud jeg fik fat i, og til hendes forsvar så har hendes opførsel jo nok været fordi det gjorde ondt, efter at have haft en lang dag -.- 

men som jeg også nåede at sige til hende inden jeg gik, hvis hun ikke har lyst eller hun fra start har ondt, så skal hun fandme afvise folk istedet for at tage deres penge og håbe på hun kan tvinge dem til at komme på 10 min så hun kan smide dem ud igen...

men ja der er heller ikke noget der er så dårligt at det ikke er godt for noget, for jeg har idag spenderet en time med Jessica, og det havde jeg nok ikke endt med, hvis jeg ikke var gået hjem igår med fyldte kugler xD

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...