Hop til indhold
schmotox

Brasiliansk ung skønhed i Valby

Recommended Posts

Der er utroligt mange smukke shemales i København for tiden, så jeg kunne ikke nære mig. Pudsigt nok er det - i modsætning til mange af de bjergtagende smukke annoncer for "normale" piger" - næsten altid 100% overensstemmelse mellem foto og virkelighed, når det gælder shemales.

Jeg var faldet for Carol Becker:

http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=16157

- en ung, brasiliansk pige, der talte virkelig godt engelsk, lød sød i telefonen og var frisk på alt. *Alt*. Det lød herligt, så jeg satte kurs mod Valby til et kælderlokale, der lå afsides, diskret og faktisk både var lyst og varmt. En god afveksling fra min sidste oplevelse i de klamme lokaler i Eskildsgade.

Indrømmet, jeg tror ikke det var Carol Becker, der åbnede døren, men derimod en mindst lige så smuk blondine, næsten 1.80 høj i fantastisk lingeri og øje hæle, der hilste mig velkommen. Hun var helt ekstremt feminin, smilende, endda med lidt lillepige-generthed over sig. Jeg tror ikke alderen kan ha' været over de 23.

1000 kr. skiftede hænder for en halv time. Hun ville have 500 ekstra for at komme, hvilket jeg ikke lige havde fokus på den dag. Fem minutter senere, da hun var helt nøgen og fremviste en både stor og smuk pik samt fantastiske siliconebryster, skiftede jeg mening. Jeg var lidt tændt over tanken om at få hende til at komme.

Mærkeligt nok havde jeg ikke lyst til normal (anal)sex den dag, så vi blev ved det orale i alle mulige stillinger. Jeg kunne mærke, at hun tit var tæt på at komme, så jeg forsøgte at gå langsomt frem, men efter et kvarter kom hun i en kæmpe eksplosion ud over hendes solbrændte mave. Et virkeligt flot syn, så jeg kom kort tid efter ud over hendes bryster.

"Carol" var en sød pige, meget afslappet og snaksalig, og fortalte lystigt om at hun boede i London, elskede sit arbejde, og glædede sig til at tage til Mellemøsten snart for første gang.

Klart en anbefaling herfra.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Schmotox, du er vist vores nye front anmelder af denne pirrende niche, og igen en rigtig god anmeldelse :!:

Heldigvis for dig var besøget denne gang anderledes vellykket.

Men er der ikke en basispakke i prisen for 1/2 time eller mere, eller koster ydelse på ydelse oveni?

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rejsenetværk: Takker for de venlige ord. Prisen var 1000 for en halv time, og så med "cumming" oveni. Hun tilbød også golden showers for dem, der er til den slags. Det er jeg så ikke.

Eromon: My bad - det var i Vanløse. Beklager, at jeg er lidt geografisk forvirret. Sådan er det når man er fra Jylland.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...