Hop til indhold
Lazzen

Turist i Thailand Patong Beach - hjææælp :-)

Recommended Posts

Så nærmer sig med hastige skridt tiden for afgang til Thailand.Det er første gang jeg skal til Patong Beach.Mon der er nogen der kan give mig et eller flere gode råd om hvad man absolut skal opleve og ikke må gå uden om.Måske endda man kunne være så heldig, at møde en landsfælle der også opholder sig i denne by.Så kunne man jo få en direkte guide ved hånden.Jeg skal jo ikke kun slappe af og nyde sol og vand.Men også udforske de Thailandske smukke kvinder.Hvis der skulle være intresse i et evt møde i byen.Jeg rejser den 19.02.2019 og ankommer i Patong den 20.02.2019 sidst på dagen.

Jeg må desværre sige at et såkaldt "Råd" som Thaiguide og hvad sker der i Patong Beach !! Night life har jeg læst og det er også ok, men det jeg søger er nogle konkrete ting omkring oplevelser. Til gengæld vil jeg når jeg kommer til DK igen berette om min udskejelser.

Booboo

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej @Lazzen

Patong Beach, er et fedt sted. Dog også mange turistfælder. Så vær vågen Og ikke falde for alt.

Bangla Road er jo et must . Kæmpe gade. Med masser af barer, spisesteder, spillesteder, massagesteder. og  go go barer. 

  • Pingpong shows. Der står mange sælgere om aftenen. og vil have folk ind og se deres show. Det er ganske underholdende. Men fra start skal du sige du kun vil give 200-300 Bath for en øl. Og det er rip off. Ellers er det 900 bath. Når du kommer ind.  Og det dividere du med 5. Så har du det i DK kr.
  • Den store Budha det er et imponerende bygningsværk
  • Old Phuket meget hyggeligt sted at gå rundt. 
  • https://katherine-escort.com/ Det er et bordel Husk at aftale tid. Få Tuk Tuk til at kører derhen. Flotte piger koster 2000 bath. Bad med pigen, massage og sex. Og du kan gå rundt i området der er flere steder. Du kan ikke undgå at se de steder. Det er der hvor de lokale kommer. De gider ikke go go barerne.
  • Lej en Tuk Tuk for 5-6 timer. Det gav vi. 1500 Bath for. Og to sodavand. 
  • Der er også Russiske piger der vil have en op. Men der skal man være på vagt. Få alle aftaler på plads først. 
  • Der var et dansk spisested i bunden af Bangla Road. Meget flink ejer, vi havde meget sjov med. Kan desværre ikke huske navnet. Men ligger ved den Danske pølsevogn hehe.
  • Ja der er de sædvanlige shows man kan overvære. Thaiboxing osv. De ting kan købes på gaden. Og de henter dig på hotellet og kører dig tilbage igen. 

Rigtig god tur. Og håber du får den fedeste tur.

God lørdag

KK 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har aldrig været på Phuket. Men Bangla Road skulle være svær at undgå, så tag du det blot roligt. Skulle du misse gaden, så frygt ikke, der er massage og barer overalt. Som med så meget andet i Thailand, så er det oftest bedst ikke have for mange planer, da de tit går af fløjten alligevel. Faktisk så er den eneste plan du bør have, når du er ankommet, er, hvornår og hvordan du kommer tilbage til Danmark. Sidder du på en bar og kan lide stedet, så bliv der, kan du ikke lide stedet, så let røven, check bin, og gå ind til naboen. Ser du en sød pige, snak med hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Lazzen
Jeg lejede en motorcykel og tog ned til Kata Beach, jeg syntes umiddelbart at det var et hyggeligere område, navnlig lige i udkanten. Jeg var ikke i Kata om aftenen, så jeg kan ikke hjælpe dig med nattelivet der.

I det fugtige klima "sydpå" kan skimmelsvamp være et problem på hotellerne. Personligt er jeg overfølsom over for det og får åndedræts besvær. Så jeg måtte skifte hotel et par gange. Det er nemt at lugte sig frem til.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Lazzen

Nu ved jeg ikke hvor du skal bo, men du går bare ud af døren og så til højre eller venstre - egentlig ligegyldig.... 

Det er det samme sjov alle steder. :-)

Jeg har været der mange gange - gå ikke glip af Bangla Road, om ikke andet så for at sige " det her kan simpelthen ikke passe " :-)

Rigtig gud tur

Del dette indlæg


Link til indlæg

God fornøjelse!!

Et MUST! besøg er Suzy Wong, der er altid mange mennesker

Pigerne laver fantastiske shows og det er topclass piger der er der!

De er søde smilénde og snak sagelige, og ikke bange for en hånd der føler, trykker og mærker :)

Begge veje!!

 

Sørg for at købe en lady drink eller 2 til dem og du har et "forhold" til en pige som smiler til dig mens hun er på scenen m.m.

Dog er de dyre at invitere med hjem!

Så får vækket appetitten her og søg med barerne for natte selskabet

https://www.thailandredcat.com/top-5-best-go-go-bars-in-phuket/

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...