Cira

, Kvinde, 25 år
Hovedstadsområdet
 
10:00-16:00
Mød mig søndag fra kl 10-16 hos seduction girls ;)

25 år
172 cm
58 kg
F-skål
Indbydende glatbarberet mis

Velkommen til denne mest betagende blondine drøm Cira. Cira er det ideelle bud på din frækkkeste fantasi og en ultrasmuk, lattermild lækkerbidsken, som overdynger dig og din bedste ven med masser af våd og hed opmærksomhed.

Slank, langbenet skønhed med et klassisk smukt ansigt og lange lyse lokker, blå øjne med et frækt glimt i og store bløde suttelæber. Ægte Hollywood smil som går lige i banditten. Hendes krop er veltrænet og velplejet med en indbydende og velduftende glatbarberet mis, en stram rund pariser popo og store frække F-skåls bryster.

Cira er vild med sex i alle genrer og glæder sig til at bruge noget tid med lagenerne på dig - uanset om du kan li at lege i den mørke eller lyse ende på skalaen.

Hun er en erfaren, serviceminded og mega charmerende og altid smilende dansk pige, klar til at give dig den ultimative sex-oplevelse og gøre alt for at opfylde alle dine ønsker.

Træffes fast på seduction girls hver onsdag fra 16-22 og hver 2. Søndag fra 10-16 tlf 36727360. se vagtplan på seductiongirls.dk for ekstra vagter . send evt SMS eller ring til 50278495 for booking, telefonen besvares ikke i min fritid og jeg svarer ikke private numre. Jeg modtager ikke gæster under 25 år

1 følgere

Kontaktinformation
RING NU PÅ:
36 72 73 60
http://www.seductiongirls.dk
Rødovrevej 281, 2610 Rødovre
Om Cira
Vægt 58 kg
Højde 172 cm
   
Tilbyder escort Nej
Tilbyder massage Ja
Modtager handicappede Nej
Modtager transkønnede Nej
   
Kropsbygning Atletisk
Øjenfarve Blå
Hårfarve Blond
BH størrelse F
Brysttype Implantat
Kønsbehåring Glatbarberet
   
Nationalitet Danmark
Taler dansk Ja
Taler engelsk Ja
   
Er ryger Nej
Har tatovering Ja
Min vagtplan
  I dag