Victor

, Mand, 35 år
Hovedstadsområdet og Nordsjælland
 
18:00-02:00
Hot stuff womanizer at your service ;)

*** INTRODUKTION ***
Veluddannet, kultiveret dansk mand med fast dagjob kan nu blive dit nye intime selskab i de ensomme aftentimer, weekender og efter aftale.
Det er bedst at booke 1 dag eller et par timer i forvejen - jeg har mange aftaler så det med bootycall opkald kl 2 om natten lykkedes sjældent her


*** Kaffe kemi date ***
Jeg ved at det med at være kvindelig kunde der køber sexuelle oplevelser ikke er så udbredt som mænd der køber seksuelle oplevelser af kvinder. Derfor vil jeg som et særligt tilbud til kvinder tilbyde uforpligtende cafe møder så vi kan tage en stille og rolig snak og du kan få en fornemmelse om du har lyst til at købe hele pakken eller ej

Med mig skal du ikke være bange for noget. Jeg er meget anstændig i det offentlige rum. Jeg bider dig ikke på en cafe, og jeg opfører mig ikke som en lille dreng hvis jeg får et afslag. Som gigolo er det selvfølgelig min profesionelle interesse at det skal føre til mere end bare en cafe date, men dine valg er dine og det har jeg fuld respekt for og vil aldrig forsøge at presse dig noget på.

Jeg tænker at dette tilbud især kan have interesse for den travle, single, karriere kvinde, der jagter rundt efter det ene og andet på konferencer, forretningsmøder, og messer i hovedstadsområdet. Tag på date med mig, en løs snak, en uforpligtende flirt, eller en lettere forførelse i dit tempo.

En god måde at stifte bekendtskab med din, måske fremtidige faste Gigolo når du er i byen

For et kaffe kemi møde, ring eller skriv, så aftaler vi nærmere.

Kærlig hilsen
Victor
Gigolo


---------------------------------------------------------------------

*** Er du den travle karierre kvinde? ***

Måske er du den travle karierre kvinde som har 117 praktiske gøremål om dagen, lever livet stramt på en konstant indånding, og som slet ikke ligger mærke til at din krop mangler et pusterum..? Et sted hvor du kan føle dig tryg og få lov til at udleve alle dine feminine sider i selskab med en fyrig elsker og masser af passion, nærhed og dybde.

Måske er du bare kvinden som sidder på dit hotelværelse, eller i dit hjem og savner at blive forkælet, og vel betjent som den sensuelle kvinde du er.
Så er du velkommen, om du er 20 eller 50 + år gammel, til at kontakte mig, og det vil glæde mig at føre dig til den erotiske syvende himmel.

Jeg er åben, såvel for det diskrete arrangement, direkte til, og bag lukket dør på dit hotel, eller i dit hjem, såvel som at udgøre dit selskab til middag, teater, koncert før vi går videre til finalen sammen på de krøllede lagner

Min timepris er 1500 kr, og op til 2 efterfølgende timer tager jeg 1000 kr pr time.

Jeg er åben for at gøre dig med selskab, såvel på døgn, som uge basis, og er du interesseret heri, så kontakt mig og vi finder ud af en god pris.

Skriv til mig, en eksotisk og veltrænet gentleman, og lad mig tage dig på rejse ud i alle dine sanser. 100% sikre, seksuelle oplevelser i helt dit tempo.

Kærlig hilsen
Victor
Gigolo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*** Forkæl din kvinde med en Gigolo ***

Er du manden i jeres ægteskab og ønsker at give din elskede en lækker overraskelse?

Synes du at din kvinde, om det er din kone i moden alder, eller din yngre kone, kæreste, eller elskerinde, fortjener det seksuelle kick som en fremmed, flot yngre mand, kan tilføre jeres forhold?
Betalt og uforpligtende, en professionel der kommer og går igen, som ham den fremmede han var da han kom, og som er ude af jeres liv igen når han har forladt din kvinde.

Ok jeg kan måske være vanedannende, men ikke mere end I selv gør det til, hvis og når du/I booker mig - med en Gigolo er der ingen sociale eller følelsesmæssige hængepartier, kun en pris der er til at regne på

Så tøv ikke med at kontakte mig, og jeg vil med glæde gøre mit til at gøre hendes oplevelse til noget, som I begge ser tilbage på som et friskt pust i hverdags forholdet.

Prisen er 1500 kr for 1 time, prisen for eventuelle efterfølgende timer taler vi om.

Kom gerne med ønsker til påklædning, sted og rammer for oplevelsen, ude som hjemme.

Kærlig hilsen
Victor
Gigolo


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*** En fremmed til en trekant ***

Ønsker I som par at være fælles om at invitere en fremmed mand til en trekant, så tøv ikke med at kontakte mig, og jeg vil gøre mit til at I får præcis den oplevelse I drømmer om - opstemtheden af at have en fræk, fremmed mand med til noget hed og hæftig lagengymnastik.

Jeg er den uforpligtende betalte tredjemand, der ikke kommer på tværs af jeres tosomhed - en fri mulighed for jer som par til at eksperimentere med jeres fantasier.

Tænder tanken jer, så kontakt mig trygt, og jeg glæder mig til at høre fra jer.

Kærlig hilsen
Victor
Gigolo


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*** To eller flere kvinder om en god handy mand ***

Jeg er åben for at udgøre det nøgne mandlige look, til en veninde aften for 2 eller flere kvinder.

Setupet kan være lige fra en uskyldig gang mande strip, til onani hvor jeg præsenterer fuld erektion, med eller uden fuld eksplosion.

Om det skal være med aktiv hjælp fra jer, eller ikke, det aftales grundigt på forhånd, og under forudsætning af alles aktive forventning om hvad der skal ske, når jeg kommer.

(Jeg deltager også gerne hvis nogen af de deltagende kvinder skulle få lyst til den fulde seksuelle pakke efterfølgende.)

For nærmere aftale, kontakt mig gerne.

Kærlig hilsen
Victor
Gigolo


---------------------------------------------------------------------

*** Rollespil ***

Kun fantasien sætter grænser. Jeg har fuld forståelse for at der findes mange forskellige ønsker og fantasier, så kontakt mig endelig. Måske bliver det til noget, men hvis det går ud over mine egne grænser må jeg selvfølgelig takke høfligt nej.

Kærlig hilsen
Victor
Gigolo


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


*** Glædespige søges til samarbejde ***

Jeg kunne godt tænke mig at indlede et samarbejde, med en flot slank kvindelig kollega, mellem 20 og 30 år gammel.

Med henblik på at vi kan tilbyde os som par, til forskellige tema ydelser for vores kunder..

Tilbudet om at vi kommer som par, er for dem, som vil betale dobbelt op på timeprisen, fordi at vi kommer 2.

Dine og mine øvrige grænser i forbindelse med sådan booking tales grundigt igennem inden et besøg, så vi kan sikre kunden dette fantastiske nye frække tilbud.

Kontakt mig, hvis du er interesseret, og lad os mødes over en kop kaffe på en kaffe bar, til en snak om mulighederne og udfordringerne som vi ser dem.

Tanken bag

Købesex er for mange en luksus, men hvor flertallet af kunder må gå på kompromis.
Men der er altid et købedygtigt niche publikum, for hvem prisen er underordnet, men dem er der ikke mange af.
Hensigten med vores partnerskab, er at kunne tilbyde dette publikum noget unikt, som de normalt selv skal forsøge at arrangere, og kan de det når de prøver?

Kærlig hilsen
Victor
Gigolo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*** Er du kvinde, journalist, og eller blogger? ***

Jeg er allerede blevet kontaktet af journalister, der ønsker at jeg medvirker til programmer om prostitution, som den mandlige sælger af sex.

Det gør jeg gerne en dag, når tiden er inde til det.

Men det er tiden ikke inde til, før jeg har fået godt gang i forretningen, og har gjort mig tilstrækkelige erfaringer med at sælge sex,
Der er jeg ikke endnu, jeg skal først til at bygge min forretning op, og når det er lykkedes, er journalister velkomne til en snak om det at sælge sex til kvinder.

Jeg har en del seksuel erfaring, og god succes hos kvinder, det vil jeg nu se om jeg lige som mine kvindelige kolleger, også kan tjene penge på

Jeg er åben overfor at et medie finder en interesseret kvindelig, gerne anonym standin, gennem hvis oplevelse, journalisten kan skrive sin historie.

Men journalisten/bloggeren/skribenten skal selv være kvinde.

Jeg er ikke interesseret i involvering af mandlige journalister, til at skrive målrettet et kvindeligt publikum.

Kontakt mig, hvis du er en seriøs interesseret kvindelig skribent, med kvindelige læsere til dine artikler, radio eller tv programmer.

Kærlig hilsen
Victor
Gigolo

PS: hvilken slags sexuelle oplevelser du ønsker i vores tid sammen er mere eller mindre helt op til dig. Her er noget kortfattet til inspiration: dansk, græsk, anal, svensk, massage, body2body nuru gel, lettere bondage, tantra intimitet, pirrende forførelse, privat hjemme video (ja, video kan jeg også), mulighed for blow job uden, men ellers er alt med kondom og slikkelap,

0 følgere

Kontaktinformation
RING NU PÅ:
50 39 58 55
Beskeder via SMS
frederiksberg
Om Victor
Vægt 82 kg
Højde 181 cm
   
Tilbyder escort Ja
Tilbyder massage Ja
Modtager handicappede Ja
Modtager udlændinge Ja
Modtager transkønnede Ja
   
Kropsbygning Atletisk
Øjenfarve Brun
Etnicitet Blandet
Hårfarve Sort
   
Nationalitet Danmark
Taler dansk Ja
Taler engelsk Ja
   
Er ryger Nej
Har tatovering Nej
Mine priser
QUICKIE - 15-30min body pump kr. 900,-
FULL BODY SERVICE - 1t kr. 1.500,-
EXTRA TIME (pr efterfølgende time) kr. 1.000,-
Min faste vagtplan