Trine tequila

, Kvinde, 32 år
Østjylland
 
d. 18/6 09:00-21:00
Glædespige

Book endelig en tid i forvejen da jeg løbende skriver aftaler i kalenderen.

Jeg er uafhængig og DANSK.

No english guys, sorry.
And this is NOT debatable!

Mit navn er Trine, jeg er en hamrende fræk, feminin og altid glatbarberet pige, som elsker at forføre en rigtig gentleman. Jeg er 30 år, 177 cm høj. Selvom jeg er pæredansk, så har jeg de vildeste Amazone former. Tjek mine billeder, så ved du hvad jeg mener. Glem alt om dobbelt-D bryster, mine er så meget vildere (og ægte).

Tjek denne tråd på eroguide, hvis du er i tvivl om jeg kan leve op til min profil/ annonce. Tusinde tak til jer der har skrevet så søde ord om mig.
eroguide.dk/forum/topic/137600-trine-tequila-guds-gave-til-babsomaner/?tab=comments#comment-1284140

Jeg arbejder primært med tidsbestilling, så book en aftale i god tid så jeg kan være klar til dig. Jeg er altid klædt drønfræk i lækkert lingeri og klar til at være din frække elskerinde.

Respekter venligst, at jeg kun tilbyder det der er beskrevet i denne annonce. Jeg er altid sød og høflig, men tag ikke fejl, jeg skal nok sige fra hvis jeg ikke bliver respekteret.

Jeg elsker at give våde blowjobs, og nyder at blive slikket, og er frisk på meget, så hold dig ikke fra at friste mig med dine frække fantasier. Hvis du knepper mig godt, vil du endda opleve, at jeg kan sprøjte.

Jeg er uddannet massør, og tilbyder derfor den lækreste kombination af bevidst berøring og happy ending, du vil ikke blive skuffet.

Jeg går meget op i hygiejne, og hvis vi skal lege sammen, så forventer jeg det samme af dig. Jeg hverken ryger eller damper, men det må du selvfølgelig gerne. Du er ren og velsoigneret med korte negle, og dejlig frisk mund og ikke mindst fortrinsvis etnisk dansk eller har boet i Danmark i en del år og behersker sproget godt i skrift og tale, og har den fornødne respekt og pli for os kvinder, men er fræk alligevel.

15 min. Cocktail 1200 kr.
30 min. Cocktail 1500 kr.
45 min. Cocktail 1800 kr.
60 min. Cocktail 2100 kr.

Cocktail indeholder:
Oral til dig, oral til mig, de stillinger du måtte ønske hvis jeg kan, oliemassage, blide former for sex dog er et rap i røven velkomment. Du må komme de gange du kan indenfor det købte tidsrum, kys på munden er noget jeg selv vælger til eller fra.

Al kontakt foregår via sms på 93955007 ønsker jeg at snakke med dig, vil jeg skrive det til dig. Jeg svarer så hurtigt som jeg har mulighed for det. Kun kontakt fra søgbart nummer, da jeg vil sikre at du er reel. Ved henvendelse skriver du hvornår og hvor længe du ønsker vi skal være frække sammen. Præsenter dig ved fornavn og vær tydelig i dit sprog.

jeg overholder gældende regler om Coronapas, og det forventer jeg også du gør

DU OVERHOLDER DIN AFTALE OG MELDER FRA I GOD TID HVIS DU IKKE KAN ALLIGEVEL. ELLERS HAR DU FOR EFTERTIDEN MISBRUGT DIN CHANCE HOS MIG.

Alle billeder er kun af mig og er 100% ægte. Glæder mig til at se dig

Stort knus
Trine

22 følgere

Kontaktinformation
RING NU PÅ:
93 95 50 07
Opkald med skjult nummer besvares ikke
Om Trine tequila
Vægt 85 kg
Højde 177 cm
   
Tilbyder escort Nej
Tilbyder massage Ja
Modtager handicappede Nej
Modtager udlændinge Nej
Modtager transkønnede Nej
   
Kropsbygning Normal
Øjenfarve Blå
Etnicitet Kaukasisk(hvid)
Hårfarve Blond
BH størrelse L+
Brysttype Naturlig
Kønsbehåring Glatbarberet
   
Nationalitet Danmark
Taler dansk Ja
   
Er ryger Nej
Har tatovering Nej
Mine priser
Cocktail 15 min kr. 1.200,-
Cocktail 30 min kr. 1.500,-
Cocktail 45 min kr. 1.800,-
Cocktail 60 min kr. 2.100,-
Min vagtplan
  I dag