Nanna

, Kvinde
Nannas Hjørne - Dejlig Jysk Pige Kun i Kbh Mandag-Torsdag

Velkommen til mit lille hjørne. Jeg er en sød jysk pige på 29 med skønne kurver og former, en røv som er lige til at gribe fat i og dejlige naturlige D-skåle.
Hvis du er glad for at være sammen med en pige som både er kærlig og kælen, men samtidig beskidt og kinky når du trænger til det, så er jeg pigen for dig. Den søde, ligetil og sensuelle med det sultne glimt i øjet.
Vigtigst af alt så er jeg totalt en pleaser. Hvis du kommer til mig vil du hurtigt mærke at din og min nydelse hænger sammen og jo bedre det er for dig, desto mere opslugt bliver jeg selv - hvilket sikkert er hvorfor det giver mig enorm tilfredsstillelse at sutte pik, og lige her behøver jeg ikke være beskeden: Jeg er fandens god til det, og jeg går højt op i at føle ind på hvad der sender lige dig i himlen.
Derudover er jeg totalt reel, nede på jorden, fornuftig og afslappet - det ville være skønt hvis du var det samme.

Jeg har ikke et menukort, men lidt nøgleord for nogle af de ting jeg nyder at lege med er GFE, dybe kys, dybe våde blowjobs, facefuck, facial, rimming, prostate massage, smæk, blindfold, massager som kan mærkes, B2B.
Andre ting jeg nyder, men tager lidt ekstra for: Anal, golden shower (modtage), fist, film med maske eller blindfold og meget mere, spørg løs. Flere om mig er også altid sjovt.

Vi bruger kondom udover når jeg sutter dig, hvilket jeg med glæde gør uden. Jeg sluger ikke og tager heller ikke din ladning i munden, men elsker til gengæld at blive sprøjtet udover ansigtet.
Min mis bliver for det meste markeret af en trekant, men resten er glat og blødt så der ikke kommer hår i maden, og jeg har 5 smukke og feminine tatoveringer som ikke er vist på billederne.

Send mig endelig en besked med tidspunkt, tidsrum og ønsker. Jeg sender ikke ekstra billeder og besvarer ikke opkald, og husk at det frække foregår når vi mødes, ikke over telefonen. Har du det bedst med et opkald, så send mig en besked, så skal vi nok finde tid til at snakke.

Priser:

15 min: 700 * se Covid-19 notits i bunden, som udgangspunkt kun med mundbind og afspritning
30 min: 1000
45 min: 1500
60 min: 1800
90 min: 2500
Anal: + 300 (skal skrives på forhånd)

Sms 52764406
Jeg besvarer sjældent beskeder eller kald udenfor mine vagter, og jeg når desværre næppe omkring alle, da mængden af henvendelser kan blive lidt overvældende, men har du lidt tålmodighed, er jeg et møde værd.

Et par anmeldelser af mig:

eroguide.dk/forum/topic/122863-nannas-hj%C3%B8rne/?tab=comments#comment-1163364

eroguide.dk/forum/topic/124244-nanna-en-dansk-juvel-p%C3%A5-bes%C3%B8g-i-hovedstaden/?tab=comments#comment-1175136

COVID-19 NOTITS
Jeg har valgt at åbne, velvidende at det er begrænset hvilke forholdsregler vi kan tage i dette erhverv, alligevel tager jeg dem som jeg selv synes giver mening.

Mine Forholdsregler:

*Jeg tager IKKE almindelige blowjob- eller 15 minutters aftaler. Hvis du vil mødes til et blowjob, er det under forudsætning af, at du bærer mundbind og handsker under dit besøg (som nok skal være til rådighed). Dette er for at minimere antallet af besøgende.

Jeg tilbyder stadig kys mm., men jeg har mundbind og handsker med til dem som foretrækker det.

Derudover desinficerer jeg håndtag, overflader og andet som bliver berørt før og efter de enkelte besøg, skifter lagener og håndklæder, spritter hænder, og sørger selvfølgelig (som altid) for at min personlige hygiejne er i top.

Alle gæster kommer til at spritte hænder når de kommer ind, og jeg forventer, at alle med forkølelses- eller deciderede corona symptomer holder sig hjemme. Dukker nogen op og nyser og hoster bliver de pænt sendt hjem igen.

Den vigtigste forholdsregel jeg tager er, at jeg ikke selv mødes med nogen af de sårbare, jeg har i min omgangskreds i 14 dage efter jeg har arbejdet. Det samme vil jeg opfordre mine gæster til, samt at overveje din egen risikoprofil og dine kæres risikoprofiler inden du besøger mig, og kun komme hvis du vurderer, at det er forsvarligt, selv hvis uheldet skulle være ude og vi blev smittet.

Jeg har downloadet og aktiveret Smittestop app'en når jeg arbejder. Hvis du gør det samme kan vi nemt og anonymt sikre os at den anden part får besked hvis en af os viser sig at være smittet.

Ellers glæder jeg mig bare til at se jer!

20 følgere

Kontaktinformation
RING NU PÅ:
52 76 44 06
Beskeder via SMS
Opkald med skjult nummer besvares ikke
https://annoncelight.dk/showad/280910
Sydhavnen
Om Nanna
Tilbyder escort Nej
Tilbyder massage Ja
Modtager handicappede Ja
Modtager udlændinge Ja
Modtager transkønnede Ja
   
Kropsbygning Kraftig
Øjenfarve Blå
Etnicitet Kaukasisk(hvid)
Hårfarve Blond
BH størrelse D
Brysttype Naturlig
Kønsbehåring Trimmet
   
Nationalitet Danmark
Taler dansk Ja
Taler engelsk Ja
   
Er ryger Nej
Har tatovering Ja
Min vagtplan
  I dag