Nanna

, Kvinde
Nordjylland
 
d. 6/4 16:00-22:00
Dejlig Jysk Pige i Aalborg

Velkommen til mit lille hjørne. Jeg er en sød jysk pige på 28 med skønne frodige former, en røv som er lige til at gribe fat i og dejlige naturlige D-skåle. Jeg er en af de der umættelige tøser der nærmest ikke kan få nok, hvilket du helt sikkert vil kunne mærke. Går jeg for længe uden at blive rørt bliver jeg helt ulideligt trængende, så derfor tænkte jeg at dette var det helt perfekte fritidsjob for mig. 

Det giver mig særligt stor tilfredsstillelse at sutte pik – en oplevelse du ikke vil gå glip af, tro mig - blandingen af at blive domineret og selv have total kontrol over en mands nydelse i akten er et vildt turn on. 

Jeg er både til det hyggelige hvor vi begge slapper af og giver hinanden en skøn oplevelse, men også til det dyrisk lidenskabelige hvor du tager mig lige på og hårdt, så skriv endelig hvis du har nogle særlige ønsker, mon ikke vi finder ud af det. I min fritid er jeg selv ret kinky. 

Der skal ikke være nogen tvivl om at jeg er her 100% fordi jeg elsker at gøre det. 

Jeg elsker særligt anal og oral, så hold dig ikke tilbage på den konto, men vi bruger kondom udover når jeg sutter dig, hvilket jeg med glæde gør uden. Jeg sluger ikke, men elsker til gengæld at blive sprøjtet udover ansigtet. Jeg er heller ikke bleg for at rimme en dejlig nyvasket røv hvis det er noget for dig, jeg synes det kan være lækkert på en mand som virkelig nyder det. 

Normalt er jeg kun på et par dage om måneden, men hvis du vil booke mig til et gangbang eller en leg med flere mænd om mig må du endelig skrive, så finder vi ud af noget uden for åbningstiden, for det er simpelthen for sjovt til at kunne sige nej til. 

7 følgere

Kontaktinformation
RING NU PÅ:
52 76 44 06
Beskeder via SMS
Opkald med skjult nummer besvares ikke
https://annoncelight.dk/showad/280910
Kastetvej, Aalborg
Om Nanna
Tilbyder escort Nej
Tilbyder massage Ja
Modtager handicappede Ja
Modtager udlændinge Ja
Modtager transkønnede Ja
   
Kropsbygning Kraftig
Øjenfarve Blå
Etnicitet Kaukasisk(hvid)
Hårfarve Blond
BH størrelse D
Brysttype Naturlig
Kønsbehåring Trimmet
   
Nationalitet Danmark
Taler dansk Ja
Taler engelsk Ja
   
Er ryger Nej
Har tatovering Ja
Min vagtplan
  I dag