Nanna aka Miss Jones

, Kvinde, 27 år
Skal vi lege?

Skal vi ikke give hinanden en dejlig dag?

Jeg er Nanna, en sød, jysk, blond 27-årig studine med et glimt i øjet, masser af dejlige former (mine naturlige E-skåle er helt uimodståelige at lege med) og en forkærlighed for sex, sex og mere sex. Jeg bliver aldrig træt af følelsen af, at give mig hen sammen med en partner og bare nyde hinanden. Her får du oplevelsen af en som virkelig elsker at tage sig af dig. Lad mig sutte din pik dybt og vådt. Tro mig, du vil ikke kunne undgå at mærke hvor meget jeg elsker at det – og hvis du skulle blive i tvivl, kan du jo altid mærke hvor våd det gør mig forneden og se hvor det fører os hen.

Vil du have det intimt og sødt, så lad os hygge os med det, jeg er åben, afslappet og alt andet end selvhøjtidelig, så her kan du bare give slip og nyde oplevelsen.
Er du mere til de mørke lege, og har nogle ønsker lidt udover det sædvanlige, så skriv endelig, jeg er ikke kun den søde pige, langt fra. Så mon ikke vi kan finde ud af noget. Jeg er her for at opfylde dine behov.

Du får alle mine huller til rådighed, men vi bruger gummi, ingen undtagelser, bortset lige fra når jeg sutter, det gør jeg med glæde uden. Jeg elsker også at blive sprøjtet udover ansigtet.
Aftaler foregår over sms, opkald bliver ikke besvaret, så send mig en besked med ønsker og tidspunkter, og så finder vi ud af det, men husk, at det frække foregår når vi ses, ikke over mobilen. Jeg har lejet mig en lille lejlighed i midtbyen, så alt foregår helt diskret.

1 følgere

Kontaktinformation
RING NU PÅ:
71 83 22 90
Beskeder via SMS
Sjællandsgade, 9000 Aalborg
Om Nanna aka Miss Jones
Vægt 85 kg
Højde 178 cm
   
Tilbyder escort Nej
Tilbyder massage Ja
Modtager handicappede Ja
Modtager udlændinge Ja
Modtager transkønnede Ja
   
Kropsbygning Kraftig
Øjenfarve Blå
Etnicitet Kaukasisk(hvid)
Hårfarve Blond
BH størrelse E
Brysttype Naturlig
Kønsbehåring Glatbarberet
   
Nationalitet Danmark
Taler dansk Ja
Taler engelsk Ja
   
Er ryger Nej
Har tatovering Ja
Mine priser
15 minutter kr. 700,-
30 minutter kr. 1.000,-
45 minutter kr. 1.500,-
60 minutter kr. 1.800,-
90 minutter kr. 2.500,-
Anal - fast tillæg ligegyldigt hvor længe kr. 100,-
Min vagtplan
  I dag