MC Ariana

, Kvinde, 28 år
Sød, Sexet, Smuk

Du møder her din perfekte, passioneret, stilfulde, sexet og intelligente kvinde – smuk og vildt fræk elskerinde der oser af SEX, jeg har den lækreste gudinde krop med former de helt rette steder.

Jeg har talje lange guldblonde lokker. Flotte store ægte F-skåls bryster, velsmagende mis, fyldig bagdel som er glad for de græske frække lege.

Jeg elsker at kysse og kæle, jeg er fantastisk til at bruge min frække tunge og til at bruge mine kyndige hænder (Er professionel massør) så du vil føle dig ekstra afslappet efter et besøg hos mig.

Er du “kun” til massage, er dette også en mulighed – med eller uden happy ending, i hele eller halve timer, du vil ikke fortryde da jeg hurtigt vil finde dine erogene zoner.

Jeg har en fræk og sexy fantasi, og jeg er vild med rollespil og age play, GFE, tantra massage, stripshow osv. – Jeg har både lak og læder, eksklusivt lingeri, strømper og høje hæle, læder støvler og meget meget mere…Kom og lad os lege, du vil glemme tid og sted med mig. Jeg vil give dig en uforglemmelig erotisk oplevelse.

Er du til det sort univers, hvor hele repertoiret BDMS indgår, så er det her du skal noterer dig, at jeg er ganske velbevaret i mindgames, ydmygelse, pisk, bondage, rollespil og urinsex.

Kom trygt til mig, hvad enten du er ny i gamet eller hardcore. Vi tager en snak inden vi går i gang, så vi begge er enige om forløbet.

Kys Ariana.

Kontaktinformation
RING NU PÅ:
44 64 21 10
eller 44 64 21 10
Opkald med skjult nummer besvares ikke
http://www.mon-cherie.dk
Bjerringbrovej 50a, 2610 Rødovre
Om MC Ariana
Vægt 68 kg
Højde 172 cm
   
Tilbyder escort Nej
Tilbyder massage Ja
   
Kropsbygning Normal
Øjenfarve Blå
Etnicitet Kaukasisk(hvid)
Hårfarve Blond
BH størrelse F
Kønsbehåring Glatbarberet
   
Nationalitet Danmark
Taler dansk Ja
Taler engelsk Ja
   
Er ryger Nej
Har tatovering Nej
Min vagtplan
  I dag