Lady C

, Kvinde
Fyn
 
Indtil 00:59
Domina

Vil du gerne komme i betragtning til en seance så skriv en mail. Jeg kan ikke love Jeg svarer på tlf eller sms. Men du vil få svar hvis du mailer.

Jeg er en eksklusiv, kvalitetsbevidst og smuk moden Domina der dominerer, ydmyger og opdrager slaver og slavelærlinge, kvinder og par.
Jeg er grundig og omhyggelig og udvælger nøje Mine legekammerater da dette kun er en hobby for Mig og ikke noget Jeg lever af.
Jeg planlægger og udfører seancerne så de tager hensyn til den individuelle person udfra hans og Mit tændingspunkt og ingen seance har endnu været ens. Jeg går ikke så meget op i tid da det er sjældent Jeg leger med mere end et par stykker om ugen. Så der er ret mange minutter i en time hos Mig. Stress og jag er fremmeord når der leges med Mig.
Da Jeg startede som Domina havde Jeg nærmest ingen redskaber . Det betød at Jeg måtte bruge Min krop, Mine hænder, mine sanser og Min fantasi når Jeg dominerede. For der var ingen "hjælperedskaber " Det gør at nu - selvom Jeg har en del redskaber - dominerer Jeg stadig mest med krop, hjerte og hjerne. Og bruger Min kreativitet og elsker at overraske og mindfucke slaven.
Samleje er ikke en del af Mine seancer så hvis du er en af dem der har det højest på din prioriteringsliste er det ikke Mig du skal kontakte. Til gengæld gives der afslutning på anden vis.
Nybegyndere har Jeg et særligt blødt punkt for da Jeg godt kan huske hvordan det var da Jeg selv var ny indenfor bdsm og hvor stort og overvældende det var at træde de første spæde skridt ind i et spændende - men også et ukendt og dermed skræmmende - univers. Den første oplevelse betyder meget og Jeg skal med glæde gøre den så uforglemmelig og skøn som mulig
Er du en erfaren slave vil Min uforlignelige fantasi give dig en oplevelse du ikke har prøvet før - hvis du altså lader Mig
Jeg forventer 100 % diskretion og respekt og giver det samme tilbage. Jeg kan nemlig kun lege med en der respekterer Mig og som Jeg respekterer.
Tænk dig om inden du henvender dig og skriv høfligt så skal du nok få svar.
Jeg svarer ikke på henvendelser fra hemmeligt nummer .
Det er allernemmest at fange Mig på mail. Og Jeg leger under alle omstændigheder ikke med nogen Jeg ikke først har haft en dialog med og evt. mødt via et "kemicheck " som skal sikre kvaliteten og sikkerheden. Et kemimøde er inkl. prisen. Prisen for en seance oplyses ved henvendelse.
Jeg har ingen "vagtplan " og tiderne aftales individuelt og Jeg laver ingen spontane aftaler .

13 følgere

Kontaktinformation
RING NU PÅ:
50 34 48 46
Beskeder via SMS
Opkald med skjult nummer besvares ikke
Om Lady C
Tilbyder escort Ja
Tilbyder massage Ja
Modtager handicappede Ja
Modtager udlændinge Nej
   
Kropsbygning Slank
Etnicitet Kaukasisk(hvid)
Kønsbehåring Andre
   
Nationalitet Danmark
Taler dansk Ja
Taler engelsk Ja
Min faste vagtplan