Aura

, Kvinde
Hovedstadsområdet
 
16:00-04:00
Glædespige

Jeg er en smuk og eksotisk femme fatale, og min stil er gennemført med eksklusivt lingeri.

​Men det er kun en lille del af mig. Jeg er altid sød og smilende, og ikke mindst – supersexet. Min personlighed er imødekommende og naturlig, og du vil ikke være i tvivl om, at jeg tænder på, når en mand ikke kan få øjnene fra mig.Jeg elsker en liderlig mand, der ikke kan få nok af mig, og alt i min krop vrider sig af ægte liderlighed. Jeg er lækker hele vejen.

Mit ansigt er billedsmukt, og mit varme smil er en lysende stjerne, og du vil smelte. Mine charmerende øjne har det frækkeste glimt i dem, og hele herligheden er indrammet af mine bløde blonde lokker. Min krop har de mest frække kurver og er silkeblød, feminin og med den dejligste runde numse, min mis spinder som en sexkilling efter kærlig behandling. Er du babsoman, så er min velsiddende og berøringsvenlige ægte D skål lige noget for dig.

Jeg tilbyder alle blide former, Erotisk massage, pigeonani, dildoshow, dirty talk, dyb fransk, sprøjteorgasmer, rollespil (har kostumer, ægte lesbisk, modtager par, modtager slaver, sorte kys til hende, slavepige, blid dominans, fodfetish, græsk til ham.Alder: 22

Højde: 165

Vægt: 55

0 følgere

Kontaktinformation
RING NU PÅ:
52 72 87 84
Beskeder via SMS
Opkald med skjult nummer besvares ikke
Sjælland
Om Aura
Vægt 55 kg
Højde 165 cm
   
Tilbyder escort Nej
Tilbyder massage Ja
Modtager udlændinge Nej
Modtager transkønnede Ja
   
Kropsbygning Slank
Øjenfarve Blå
Etnicitet Kaukasisk(hvid)
Hårfarve Blond
BH størrelse D
Brysttype Naturlig
Kønsbehåring Glatbarberet
   
Nationalitet Danmark
Taler dansk Ja
Taler engelsk Ja
Min faste vagtplan