Hop til indhold

Recommended Posts

Efter en længere rejse med forskellige dårlige hotelsenge (alene) har ryggen drillet i et stykke tid. Måske en nøgen thainips kunne hjælpe.

Jeg har læst godt om stedet og det nemt at finde med gode parkeringsmuligheder. Jeg ankom og så madudstillingen udenfor, bl.a. en hel kylling. Nå, et lille offer, tænkte jeg. Indenfor blev jeg mødt af en venlig dame med en menu. Hun præsenterede mig for en smuk nipsepige. Wow! En halv time B2B blev bestilt og så fik jeg vasket mine fødder. Den havde jeg ikke lige prøvet. Mens dette foregik fik jeg set en dør gå op og en anden lille sag hyggede om en kunde, nåh jeg kendte ham ikke, men en lille svipser.

Min nye veninde tog mig op et meget varmt værelse, præsenterede sig som Meenah (eller Nina) og hentede noget vand til mig. Det var hun længe om. Tilbage begyndte hun på massagen, behageligt men påklædt. Endelig mærker jeg noget andet. Et par hårde bryster mod ryggen. Så gik det ellers med baller, bryster, mave, fingre og fisse alle vegne. Kan anbefales. Hendes pilfingre havde fat i mellemkødet og bollerne, men ikke mere end at tanken på neutroners evne til at være to steder på en gang fik holdt mini i ro.

Jeg vendte mig om og den behagelige behandling fortsatte. Da jeg fik først en og så en anden brystvorte i ansigtet, måtte jeg smage. Positiv reaktion. Fissen kom også forbi og var heller ikke upåvirket af min tunge. Det var minitimer heller ikke. Han stod ret for pigen. Tiden var næsten omme før spørgsmålet kom: "boom boom?" hun var jo lækker, så gerne.

Hun gik for at hente et kondom, næste gang tager jeg selv et med. Det tog for lang tid. Tilbage genoptog hun behandlingen, men iblandet svensk og fransk. Frækt og godt. Så nærmede overtrykket sig og jeg tog styringen, stort smil, lille pige, snæver fissse. Hun var rigtig dejlig at kneppe og hun legede godt med, måske lidt for meget pornostøn. Bagefter tog hun kondomet af og kontrollerede den leverede mængde.

Fælles bad, hvor hun vaskede olien af mig og jeg nød et smukt syn.

Tror ryggen skal have en tur mere ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest tzatiki

Lækker beretning, der fik agurken til at vokse :lol:

Hvad måtte give for den behandling :?:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har selv været lidt muggen over denne praksis :evil: . Jeg kunne dog forestile mig, at det har noget med afregningen til mutter at gøre. Ellers ville langt det nemmeste for begge parter være at have dem liggende i en skuffe i rummet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har selv været lidt muggen over denne praksis :evil: . Jeg kunne dog forestile mig, at det har noget med afregningen til mutter at gøre. Ellers ville langt det nemmeste for begge parter være at have dem liggende i en skuffe i rummet.

Tror det er fordi kondomerne er godt gemt, så politisterne ikke finder dem ved et rutine check.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Borende X har ret, i hvertfald vedr. Sawadee.

Det har noget med afregning at gøre, på samme måde som hvis man bestiller en ekstra ydelse, skal man op og stå, finde pengene frem, hun går ud med dem og vender tilbage lidt senere, lidt irriterende når man skal holde dampen oppe.

Har været ude for at et besøg blev afregnet i hele 3 rater på denne måde!

Andre steder har pigen en lille forsyning i lommen, hvis det skulle blive aktuelt.

-OD

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er bl.a afregning der klares når pigen smutter ud efter slidbaner men også en lille update til mutter om at hun måske ikke lige kan klare hele turen på den planlagte halve eller hele time.

Så på den måde kan man få en bedre service og få af vide at pigen man vil besøge måske lige er lidt forsinket.

En anden ting er at hvis man har været ved den samme pige flere gange kan man godt få lov til at betale når man er færdig.

Og man kan også være heldig at pigen ved at hun skal have gummi med op.

Men det er lidt forskelligt fra pige til pige og sted til sted hvordan de gør. Og har helt sikkert også noget med mutter at gøre.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Primært er det nu nok af hensyn til politiet. Et sted jeg ofte besøgte, fik man kondomet med i en lille pose. Deres toilet kunne ikke skylle dem ud, og de turde ikke have dem liggende. Derfor skulle man også selv have kondomer med. De steder jeg kommer er der ikke nogen mutter, men ejeren tår stadig ud og henter kondomet, selv om der kun er hende i klinikken. Der hvor der er en mutter, har det nok også noget med afregningen at gøre.

Men at kunderne stjæler kondomer :lol: så fattige tror jeg dog ikke vi danskere er.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...