Hop til indhold
JeppeK

Rimming og prostata massage hos Alice i eventyrland

Recommended Posts

Der er allerede skrevet lidt om Alice da @Sweex havde en trekant med Alice og Jessy. Jeg havde en one-on-one med Alice som jeg gerne vil fortælle om. Jeg havde set hendes annonce et par gang og så ringede jeg til hende og spurgte lidt til hvilken extra service hun har, hun har lidt af hvert må man sige. Jeg var på udkig efter rimming (til mig) og prostata massage, det tilbyder Alice og endda til en fornuftig pris.

Jeg ankom og blev lukket ind lige med det samme, op ad trapperne og Alice stod klar i døren. Alice er en flot kvinde, smukt ansigt, gode kvindelige former, hendes billeder er ægte og vellignende. Vi talte lidt om de services jeg gerne vil have og fik afregnet. Af med tøj. Bad. ovs. På værelset bad Alice mig at lægge mig på sengen, hun gik straks igang med at massere mine kugler og kysse lillemanden, som snart blev til storemanden. Alice er rigtig god til at sutte pik, ingen tvivl om at min bar prøvet det mange gange før. Hun er god til at hele tiden at holde den igang, enten med sut eller med hånden, hun havde en speciel teknik med at spidsen af hendes tunge killede åbning på urinrøret det var meget dejligt. Jeg var efterhånden kommet i humør til lidt knep og hun skulle da bestemt ikke snydes for en tur med Jeppe K himself. Bad hende lave "ass up, face down", hvorefter jeg kneppede hende doggie style. Hun var helt med på at jeg tog og pressede hendes hoved ned i puden imens jeg kneppede hende, til at starte med var det mest leg med at presse hendes hoved ned og sørger for at hendes røv vende op, men derefter så gik jeg i beast mode og knaldede hende hårdt, hun var ganske modtagelig selv for hårde og dybe stød og jeg var lidt imponeret at hun var helt frisk på det lidt hårde. Vi havde aftalt at vi skulle slutte med at prostata massage, rimming. Så det gik vi så over til, jeg lagde mig til rette med et par puder i ryggen, spredte ben og Alice imellem dem. Hun startede ud med at give pik hoved en god klat glidekrem, med den ene hånd så masserede hun mit pik pikhoved blidt og samtidige lavede hun rimming. Hun startede med at bruge flad tunge på hele røvhulet, derefter var hendes spidse tunge på opdagelse inde der hvor lyset aldrig skinner. Hun slikkede og slubrende og det virkede som om hun tændte på det, hun havde hele tiden fat i mit pik hoved og masserede det blidt. Derefter gik hun over til at sutte blidt på mit pighoved og langsom kom hendes finger op i min røv, hun fandt hurtigt mit G-punkt og masserede min prostata. Da jeg var lige ved at komme så tog hun stramt fat i min pik, næsten som at stoppe blodtilførelsen og stoppede orgasmen lige i sidste øjeblik, efter måske 20-30 sek, så løsnede hun grepet om min pik og masserede prostata igen, hun hold stattisk fast om pikken (ikke spille den af) og så maserede min mig til giga orgasme. Jeg tror at mit sæd røg 60-80 cm op i luften, sidste jeg prøvede at skyde så langt var da jeg var teenager. Jeg blev ved at komme og der var sæd over alt, noget havde landet på min læbe og noget i hendes hår. Det grinte vi lidt af, hun fjernede sæden fra min læbe ved at kysse mig. Efter denne tur blev jeg nød til at tage et bad. Stod lidt lang tid derude, så jeg tror jeg fuckede hendes tidplan lidt. Men hun stressede mig ikke og lod mig stå i badet så lang tid jeg ville. Alt i alt en fed oplevelse som alle mænd fortjener, hvis de da ellers er til numse lege.      

https://www.escortguide.dk/P/polish-alice-hot-sweet-beautiful-first-time-in-the-city-45589.html

Redigeret af JeppeK

Del dette indlæg


Link til indlæg
Nicested skrev, for 7 timer siden:

Hvor meget endte du med at skulle af med for det?

1000 kr for 30 min inkl SF, Prostata massage og rimming. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...