Hop til indhold
Guest Sweex

Polish girls jessy and alice

Recommended Posts

Guest Sweex

Var i Vanløse og havde en time at brænde af, så smuttede på annoncelight.dk. 

Fandt de her to, der yder en trekant til 1000 kr. I en halv time:)

https://annoncelight.dk/showad/265135

Hvis man godt kan lide en kvinde med former, er de et godt valg. De spiller godt sammen og er ikke bange for at røre, kysse, slikke boller, osv. Jeg havde en god halv time med dem, men havde desværre ikke set at man skulle have betalt for lesbisk, da det nok havde gjort oplevelsen noget federe. 

Prøv det hvis I vil prøve en god trekant til en billig penge og husk at bestille lesbisk, for ellers rør de ikke hinanden. 

PS. Kan se at en broder har været med jessy one on one og skamroser hende. Og det er også klart min oplevelse at hun er lettest og tænde, men de gør det godt begge 2. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kan kun sige godt om begge piger. Lidt generte i starten, men jeg fik fed time sammen med dem. Med rimming, Urin, prostatemassage uden jeg bestilte det

Tungekys, spyt...

Lidt chubby piger med ægte store bryster. Udlandske piger skulle være som dem. Så ville jeg besøge flere af dem

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan også sige god for Alice, hun kan nogle tricks, hun er god til rimimg og prostata massage. Laver nok et skriv om hende lidt senere.

Del dette indlæg


Link til indlæg

:(Ja, hun siger ja til alle der skriver eller ringer til hende, og jeg var så en af dem der fik lov til at stå ude i regnen !! :angry: Tusind tak Alice drømmeknep! :angry: Det skal man så lige have med i sine tanker inden man tager kontakt! 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også besøgt Alice: https://www.escortguide.dk/P/polish-alice-hot-sweet-beautiful-first-time-in-the-city-45589.html

Hendes fotos må være nogle år gamle, da hun er lidt ældre at se på i dag, også lidt større. Man skal nok være til matroner, hvis man vil have en god oplevelse hos Alice. Desværre har hendes bryster fået hjælp, men hendes ansigt er mere sexet end på fotos, synes jeg. Hendes tatoveringer virker dog malplaceret. Hun holder til på en kendt adresse på Ålekistevej, hvor jeg også har mødt andre piger.

Da Alice kom ind i lokalet, efter at jeg havde smidt klunset, begyndte hun med at snave mig i gulvet. God stil. Herefter et rigtig godt økoblæs, hvor hun virkelig gjorde sig umage. I det hele taget følger hun ens anvisninger. Alice kan også tage noget stift uden at kny. Hun tog også godt fat i mig. Herligt når en sexet kvinde gramser løs på min spæde drengekrop :-) Hendes attitude er god og serviceminded.

Samlet set en god oplevelse og endnu bedre set i lyset af prisen på 600 for en halv time med SF og sex. 

Redigeret af Blow lover

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...