Hop til indhold
Ector

Ector som stripper

Recommended Posts

Slaven havde fået besked på at stille omklædt i Randers.Så på en rasteplads mellem Viborg og Randers klædte slaven om til en lille kort rød kjole men hvide prikker hvide strømper, tog halsbånd arm og ben manchetter på, ventede med støvlerne da det ikke er nemt at køre bil med 13cm høje hæle. Havde også fået besked på at være låst i CB den havde jeg dog monteret aftennen i forvejen, havde den dog fjernet men kun for rengøring lige inden afgang fra hjemmet.

Vel ankommet til Raders fandt slaven en pakeringsplads, ca 100m fra Ladyen havde fået at vide slaven ikke måtte holde for tæt på adressen. nå tog støvler på og så var et bare ud at gå, mødte et par som gik på den anden side af fortovet de kikkede lidt men sagde ikke noget. Ringede på til Ladyen. Der stod Lady Cherie i slaven øjne blir Ladyen smukkere for hver gang vi mødes.Ladyen slog en latter op som slaven ikke havde hørt før Det er noget af det sjoveste jeg har set længe sagde Ladyen(skal lige sige der til kjolen hører et hårbånd med ører)Slaven blev inviteret indenfor og vi fik en lille snak.Brevet og nøglerne til slavens CB blev afleveret.Slaven blev sendt i bad som man jo altid gør ved besøg hos Lady Cherie

Eneste forskel er at Ladyen har en regel for Ector,Det er altid koldt bad

Nå men min lille hund trænger til at blive luftet og det kan du jo passende gøre slave sagde Ladyen, og så blev slaven sendt afsted med Ladyens lille hvide hund,For det første var det lidt pinligt at gå tur i kjolen og i stilletter og det gjorde det absolut ikke nemmere at gå i stilletterne da Ladyen lille hvide godt kan trække lidt. Slaven havde fået besked på at gå hele vejen rundt om bygningen. Slaven og Ladyens lille hvide mødte et par som også var ude at lufte hund, vi sagde pændt goddag til hinanden, Kunne høre de snakkede lidt om hvad der dog foregik og grinede lidt kunne jeg høre.

Nå vel tilbage hos Lady Cherie skulle slaven stadig iført kjole og stilletter lægge på knæ og bolle sig selv i røven med en anal stang, alt imens slaven skulle sige frække lyde og Ladyen varmede slaven røvballer

efter noget tid mente Ladyen det var nok og slaven skulle slikke anal stangen ren

I det blide rum i Randers er der en stripper stang og så mente Ladyen det ville være på sin plads at slaven strippede for Ladyen. Det gjorde slaven så alt imens Ladyen morede sig og tog billeder af slaven optræden.

Så var det tid til slaven afstaffelse, slaven plejer at være spænt fast hvis der skal piskes hårdt, men det mendte Ladyen der skulle laves om på.......slaven skal ha selv kontrol sagde Ladyen.

og så gik Ladyen ellers igang med at varme slavens baller og det endte med at Ladyen havde pisket slavens ryg klar til et spil kryds og bolle, og som Ladyen sagde et spil Ladyen altid vil vinde da Ladyen med sin pisk kan lave de krydser på slaven som Ladyen ønsker og slaven ikke kan lave bolle

Med en godt øm rød bagdel og ryg blev slaven spændt fast med hænderne over hovedet og benene stragt så langt så muligt. slaven kunne ikke røre sig og Ladyen gik. Efter nogen tid kom Ladyen tilbage med nøglerne til slven CB den blev afmonteret men blot for at Ladyen satte klemmer i slavens pik og nosser. Ladyen satte sig for at ryge en smøg og fortælle slaven hvor slavens plads er.Derefter satte Ladyen sig på hug ved slavens pik og slaven fik den skønneste afslutning

Så blev slaven frigjort og sendt i bad KOLD igen naturligvis og klædte om til cevilt, så blev slaven sendt afsted for at tanke Ladyens bil alt imens Ladyen pakkede sine ting sammen. Vel tilbage fik slaven og Ladyen pakket bilen og så en kæmpe krammer og med ønsket om at komme godt hjem.

Igen en forrygende fantastisk Lady Cherie

Tjek Ladyens hj.side http://ladycherie.dk/

Lady Cheries slave

Ector

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Go'aften Ector!

Tak for din detaljeret og visuelle beretning, fra en verden, som er total ukendt for mig.. :)

Jeg er fordomsfri, og har stor respekt for andres lyster og behov..Dog kniber det med, at forstå hvad der lige tænder en slave.

Ved at følge lidt med på sidelinjen under det nye BDSM forum, håber jeg, at blive lidt klogere på, hvad der driver værket og skaber behovet.

Jeg går ikke udfra, sædevarme var nødvendigt under hjemturen.. ;)

VH Ludvig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...