Hop til indhold

Recommended Posts

Det var koldt i går - meget koldt!

Kiggede på budgetkontoen, hvad havde man af frie midler - jeg fandt luft til en tur til https://www.escortguide.dk/P/stella-again-in-copenhagen..-30min-600kr-without-condom-42666.html. Det var onsdag, det var koldt, og jeg var i humør - fandt adressen et godt stykke ude på Nørrebro.

Stella behersker ikke engelsk, så en veninde er mellemled. Dog var det lidt synd for Stella, for jeg havde aftalt med hendes veninde, at jeg kunne lave cif, det tror jeg veninden havde glemt at sige til Stella, hun blev i hvert fald  noget overrasket, da jeg trak mig lidt tilbage og legede skumslukker henover hendes ansigt.

 Billeder og beskrivelse passer ok, ikke en skønhed, men hun giver et ganske rimeligt blow job, og på et niveau, så man er sikker på, at man står uden for igen efter 30 min.

Men kære venner, er man på udkig efter en Gfe, så skal man ikke gå til Stella, men hun kan give dig varmen på 30 min til en rimelig pris.

Jeg fik varmen, et ganske rimeligt BJ til en ganske rimelig pris.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jag har prövat henne och jag tycker hon er dålig. Ingen inlevelse och ser ut att hata det hon gör. Ofräsch och stubbig fisse. 

Man tycker att priset är bra men det är bara så att man får vad man betalar för.

Inget för mig iallafall. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så er vi alle enige, "man får det man betaler for" Der er vel ingen der har forventet, at man for 600,- kan få det hele, jeg fik et godt blow og en oplevelse. Og havde nok ikke engang forventet dette, havde jeg det, ville jeg nok ikke have skrevet her. Når Bsksta skriver: "Ofräsch och stubbig fisse", kan jeg kun sige, nærm dig aldrig en fisse til 600,- uden passende beskyttelse, kunne aldrig finde på at nærme mig med hverken fingre eller tunge. Med kondom var den ganske ok, tilpas stram, men jeg har måske også lidt andet værktøj end Bsksta.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nej jag har heller ikke sex uden kondom men det behöver ju inte lukta pissoar för det. 

Jag har träffat många bra piger för 600, och av alla var nog Stella den sämsta. Jag tyckte bara synd om tjejen och ville därifrån. 

Ingen kritik mot dig fireman. Jag använder EG för att finne rätt tjejer och vill dela med mig av mina erfarenheter. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...