Hop til indhold
Lady Cherie

SM, BDSM kald det hvad du vil

Recommended Posts

At overlade din krop til en anden person og give vedkommende total kontrol over din krop er SM/BDSM.

At sætte sig i den situation, er ganske simpelthen et spørgsmål om tillid. Som bruger/køber af den ydelse, skal man stille spørgsmål, læse anmeldelser, eller med andre ord lave sit hjemmearbejde.

Der skal to til tango, og det skal der også til en SM seance. En rigtig god SM seance er meget sjældent en første gangs oplevelse.

Domina'en skal opleve dine reaktionsmønstre, afsondre dine grænser, læse dig, og det er så langt fra sikkert at det er din læsebog hun kigger i. Den dygtige Domina, har nemlig det der er vigtigt for dig, erfaring.

Nu laver vi lige et hop.

Hvis du tror at en SM seance handler om at være bastet og bundet i læder, reb, eller stålkæder, så har du sikkert kikket på for mange pornofrækfilm.

Man kan jo sagtens starte et helt andet sted, og udfordre sig selv derfra.

Man kunne jo blive bundet, med silkebånd, man kunne jo blive beordret til at: slikke eller støvsuge mulighederne er mange. Man kunne være til ansættelses samtale, man kunne være skosælger, man kunne være skoledreng, fange i et fængsel, på skadestuen, eller jeg kunne skrive: hvad du ønsker kan man faktisk få, sålænge vi holder os til safe,sane and consensual.

Det er jo tudetosset at gå rundt med en drøm om at have kjole på, og have en fin make-up, og ikke virkeliggøre den, jamen så gør det dog. Var det så ikke det, ja men så var det prøvet, og ingen tabte ansigt.

Lige sådan er det med en god gammeldags endefuld, har man kvajet sig på arbejdet, overfor familie eller venner, har man en million frustrationer i hovedet man ikke kommer af med, fordi man ikke kan sone det, hvordan afleverer man det, måske og kun måske, kan en god gammeldags gang smæk, gøre en forskel.

Så hopper vi igen

Tilbage til det fornuftige mantra. En SM/BDSM oplevelse, for at den skal blive rigtig god, kræver at man er åbenhjertig, det vil sige at man har forberedt sig til, at lade skjoldet falde, at have skrevet i en mail eller brev, eller på medbragt papir, hvad man godt vil/kunne tænke sig opleve og hvad man i hvertfald slet ikke kunne tænke sig at opleve.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak Lady C. for at dele ud af din viden.

Kan du prøve at beskrive, en typisk oplevelse hos dig som Domina.

Som sagt er jeg uerfaren inden for BDSM og det kunne være godt at høre hvad mulighederne er,

du har sagt at mulighederne er mange...

Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak Lady C. for at dele ud af din viden.

Kan du prøve at beskrive, en typisk oplevelse hos dig som Domina.

Som sagt er jeg uerfaren inden for BDSM og det kunne være godt at høre hvad mulighederne er,

du har sagt at mulighederne er mange...

Nille

Hej Nillle

Det ligefremme svar på dit spørgsmål er: Nej det kan jeg ikke beskrive, for det kan ikke lade sig gøre, det er ganske enkelt ikke muligt.

Årsagen er ganske simpel. SM handler om fantasier, drømme, tanker og udlevelsen af disse. Der er ikke to menneskers fantasier, drømme og tanker der er ens, det er vel egentligt årsagen til, at vi som mennesker alle er unikke.

Lad mig lige eksemplificere. Hvis vi lige hopper over i boldgaden almindelig dansk standard sex, så som: Dansk, Fransk, Svensk, GFE og videre derud af, så er alle om bord, og tingene kan rubriceres, og der kan sættes kommentarer på mht til indlevelse, undertøj og hvad har vi haft. Her taler vi om, lad os bruge et kedeligt ord: ydelser. Ydelserne kan røres sammen til en cocktail, halv-hel time osv.

I princippet kan du rent faktisk møde op, bestille nogle ydelser, lægge dig på ryggen, og blive serviceret (kedelig holdning) men, sådan forholder tingene sig vel på et eller andet plan.

BDSM/SM er en helt anden boldgade, en helt anden verden, end den ovennævnte. Her har du som aktør flere opgaver. Du er opgavestilleren, arkitekten på sin og vis, for det er jo din fantasi, dine drømme der skal udleves. Groft sagt er Domina'en så entreprenøren, der har værktøjet, materiellet, faciliteterne og vigtigst af alt: erfaring, menneskelig forståelse og indlevelse, respekt. SM er når alt kommer til alt, en leg, men det er en leg, der skal have rammer uanset, hvilken leg der skal leges. Har den ikke en ramme (rammen kan være næsten uendeligt stor) så går tingene galt, og drømmen, fantasien bliver ikke opfyldt.

En god adgang til SM, er faktisk lidt ligesom at gå til svømning. Man starter med korkbælte og plade og plasker med fødderne og stille og roligt, går man videre i forfølgelsen af sin drøm, at kunne svømme.

En ikke så god adgang til SM er at bestille tid, og sige til Domina'en: Jeg vil godt prøve noget, jeg ikke får derhjemme ? Hun kunne måske tænke, at du aldrig har prøvet at få en thermokande op i røven ? :D

Som tidligere skrevet, skriv din fantasi ned, send den pr mail til den Domina du har udvalgt dig, således at vedkommende har forberedt sig, og er sikker på at hun har det humør, der er passende til seancen. En seance for en Pro Domina, er langt mere anstrengene, end mange tror.

Nu er meningen med de her skriverier, at der skal komme lidt gang i denne afdeling af EroGuide og ikke at lave reklame for mig selv.

Men for at understrege mit indledende svar, lægger jeg et link til min hjemmeside, hvor du så kan læse anmeldelser af mennesker oplevelser i SM (jeg hader ordet univers).

http://www.ladycherie.dk/phpbb3_hard/viewforum.php?f=1

Hvis nogle læser dette inklusive dig Nille, så husk linierne med korkpladen og svømmeundervisningen, det er der vi starter.

Kram

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...