Hop til indhold
Actionman37

Kingi (bedst i test) (10/10) haha <3

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/kingi-in-frederiks-brygge-sydhavn-30369.html

Halløjsa hul brothers

 
Har besluttet mig for at tage mig sammen til at lave en anmeldelse af søde Kingi, efter at have besøgt hende flere gange nu efterhånden.
 
Til at starte med så billederne ægte og Kingi går utrolig meget op i sit fag.
 
Ringede til hende som altid fik booket en tid til de 30min som jeg plejer, da jeg ankommer er hun som altid smilende og glad.
 
Vi aftaler hvad der skal ske, og Kingi løbe lige ud med penge. Jeg gør mig klar og ligge klar til faktisk det jeg vil kalde Kbh’s bedste bj.
 
Jeg føler lidt mig og Kingi har en “thing” sammen, hvis ikke så hun utrolig god til at føle mig velkommen og værdsat. Det ikke altid nemt og få lille mand op nemlig, men Kingi kan sku nogle tricks. Vi går igang med selve sex’en, hvilket jeg et eller andet sted gerne vil holde detaljerne for mig selv, eneste jeg kan fortælle er det er GODT!
 
Efter vi færdige er der ingen stress, jeg får altid et glas vand og lige gør mig klar til det kolde vejr, også et farvel kys og ud af døren.
 
Synes Kingi har været i Danmark et stykke tid efter hånden (kommer og går) og det er der vel en rigtig god grund til. Hun er stabil, altid renlig og altid frisk til en omgang god sex ❤️
 
Stedet virker ret nyt, pænt og nydeligt. Jeg går personligt ikke så meget op i om det diskret eller ej, men til dem der gør, så det en hel almindelig opgang hvor man blive lukket ind (dvs ingen aner hvem du skal besøge) og på selve etagen efter elevator er det bare ind i lejligheden. Der kun en enkelt nabo overfor som ikke har spion hul i døren haha.
 
Pas godt på hende drenge, Kingi fortrækker selv at arbejde i Danmark kun, så lad os støtte op omkring det og behandle hende med respekt.
 
Peace out og god dag.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Sweex

Var forbi hende i dag for anden gang, i denne omgang. I burde altså lige slå et sving forbi hende, for hun er fandme i hopla for tiden. Tror det er det gode vejr der gør dem mere liderlige. 

Hun smutter om 2 dage. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...