Hop til indhold
Herb

Hot blonde Anna - Frederiksberg

Recommended Posts

Pænt goddag 

Efter at have været her på siden i så lang tid uden en anmeldelse, kommer der en her. 

Jeg var forbi Anna (Link: https://www.escortguide.dk/P/-hot-blonde-anna-100-real-pictures-in-frederiksberg--42878.html ) 

Det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg var på vej mod Frederiksberg da jeg skrev til hende, hun svarede hurtigt og fint på engelsk. Det var lidt aktivitet ude foran hoveddøren, men man kunne nemt komme ind i bygningen uden for mange fordømmende blikke fra andre. 

Jeg bad om 45 minutter, ikke fordi jeg regnede med at kunne skyde kanon af flere gange, men fordi der gerne måtte være tid til at nysse. Hun tilbyder super fransk for 200 kroner ekstra og det sagde jeg ja til. 

Til dem der er skeptisk for billederne, så er de nu gode nok, selvom nogen af dem måske er taget for lidt tid siden. 

Hun gik med pengene og bad mig om, at føle mig hjemme. Da hun kommer tilbage har jeg taget skjorten af og sidder på sengen. Hun sætter musik på og begynder langsomt at knuppe sine, virkelig flotte, bryster op ad mig. 

Er ikke meget for at gennemgå hele akten, men hendes super fransk var dejlig blødt og vådt. At hun så også ser helt fantastisk ud imens hun gør det er kun et plus. Det eneste jeg synes kunne trække ned på dette var, at efter første skud ville hun ikke sutte uden gummi mere, da der kunne være sperm på den. Selvom hun havde vasket og tørret den godt bagefter. Men fred vær med det. 

Da vi lå og nussede lidt efter første akt, tog hun selv initiativ til at lege med lille manden da hun så den rykkede på sig igen. Og efter lidt forskellige stillinger og masser af grin og støn fra begges sidder, var det klart jeg ikke helt kunne komme igen. Så tog hun kondommet af og begyndte at give den med hånden, imens hun kyssede og slikkede mine kugler. Det var simpelthen fantastisk bare at få nusset stang og kugler kun for hyggens skyld. 

Jeg tror at jeg skal passe på, ellers kommer jeg bare hos hende igen og igen. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Herb skrev, for 22 minutter siden:

Det eneste jeg synes kunne trække ned på dette var, at efter første skud ville hun ikke sutte uden gummi mere, da der kunne være sperm på den. Selvom hun havde vasket og tørret den godt bagefter. Men fred vær med det. 

 

Jeg har haft samme oplevelse den ene gang jeg har mødt hende alt sammen var godt - men jeg forstår ikke din forundring over at hun ikke vil mere uden gummi efter du er kommet, hun har jo helt ret i at der kan komme mere krudt ud af kanonen efterfølgende, det er helt normalt...

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Hulbror Tror måske du misforstår mig.. Eller også misforstår jeg dig.. 

Jeg mener ikke efter at jeg var kommet, som i lige efter. Super fransk var en del af optakten i første akt, men kunne ikke være det under anden akt. Jeg vil men der var større risiko for vildskud i første akt end andet. Og jeg var lidt af den opfattelse, at tilkøber man en service så være den hele den bookede tid. 

Skriver der bestemt ikke for at være sur eller utilfreds, det kom bare lidt bag på mig. Da dette ikke har været et problem ved besøg andre steder. Men jeg respekterer selvfølgelig hvad hun siger. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...