Hop til indhold

Recommended Posts

Hun er helt i top på min liste, håber snart at vores kalendere passer sammen... Wauuv!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er en del hype omkring Zita og hun har mange egenskaber, der gør hende til en god GP - hun er meget renlig og engageret - men jeg synes det er nødvendigt at sige, at hvis man ikke er til meget meget tynde piger, så skal man gå et andet sted hen. Jeg er ikke læge, men for mig ligner hun en med spiseforstyrrelser. Bagparti og forparti er svundet ind til stort set ingenting, og de to første billeder hvor hun er helt nøgen, synes jeg faktisk ikke er retvisende. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Altså spiseforstyrrelser har hun nu ikke hun er været syg før hun kom tilbage hvor hun ikke kunne spise noget

Og forparti og bagparti synes jeg ikke har ændre det store de gange jeg har besøgt hende i hvert flad og har da været forbi i denne uge 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ingen tvivl om at hvis man ikke er til de slanke modeller, og hellere vil have dem med mere polstring på kroppen, så vil Zita virke for tynd. Så må man gå et andet sted hen, som der også bliver sagt. Jeg synes dog ikke det er tilfældet at hun er for tynd. Slet ikke som der bliver lagt op til her. At hun skulle være ramt af spiseforstyrrelse kan jeg ret hurtigt afvise. Hun var på et tidspunkt langt nede i fedtprocent pga. en konkurrence hun skulle stille op til. Der er dog kommet noget mere kød på hende igen. Det ses også ud fra de nyere billeder der er af hende.

Alt i alt er Zita en oplevelse værdig. Hun er og bliver en af de mest servicemindede piger jeg har besøgt og behandler man hende godt, så får man tilbage gange flere. Vi har alle forskellig smag i piger, det kommer vi ikke uden om. Hende her er og bliver dog en 1'er.

Det ærger mig stadig, at jeg ikke kan få egen kalender til at passe ind me hendes besøg i DK. 

Redigeret af SydfynsVærste

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg føler mig ret sikker på at ingen af jer kender Zita godt nok til at kunne afvise, at hun har spiseforstyrrelser. Jeg siger heller ikke at hun har spiseforstyrrelser, men hun kunne godt have det med den krop. Madprogrammet op til sådanne konkurrencer tangerer i øvrigt spiseforstyrrelser, så det er ikke helt ved siden af. 

Jeg er til slanke piger, men Zita var, da jeg mødte hende i efteråret, en meget tynd pige. Jeg synes det er en nuance der skal med. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg føler mig ret sikker på du intet ved om madprogrammet op til sådanne konkurrencer. Du aner i hvert fald intet om hvordan hendes planer har set ud - Det gør jeg til gengæld.
Om du desuden siger hun har eller ligner en med spiseforstyrelse kan i og for sig komme ud på et. For den uvidende læser fremstår det let som synonymer. Det sagt, så basere du dine antagelser på en oplevelse der ligger nogle måneder tilbage. Her kan jeg så fortælle dig og andre, at det aktuelt ikke står sådan til.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Uhm oplevede af hun var træt brugt og udkneppet. Patterne var indsunket og poset da hun har tabt sig al for meget. 

Trist - var et godt knald for nogle år siden. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...