Hop til indhold

Recommended Posts

 

Kan ikke linke til Namphet på escortguide, da annoncen ikke er der for tiden på grund af ferie. Beklager, men der kan findes andre anmeldelser af hende.

Besøgte Namphet før hun tog til Thailand. Faktisk 2 gange. Namphet er – synes jeg – en sød og engageret pige, som ser godt ud. Hendes alder tænker jeg er omkring 40.

Hun har fået lavet sine bryster, men de er faktisk ganske dejlige at ligge og lege med. Slet ikke halvhårde silikonebabser, men dejlig bløde. Jeg er godt tilfreds.

Om jeg betalte 900 eller 1000 kr. kan jeg ikke huske, men jeg synes jeg fik fuld valuta for mine penge. Tiden blev overholdt og der kom rene håndklæder frem og jeg blev tilbudt drikkevarer.

Vi gik direkte til den sjove del, som bestod af alle mulige stillinger, blow til mig, som var rigtig godt og jeg kunne slikke hende og hun smagte helt fint, derudover var der tungekys. Efter sex stod den på massage. Det var der tid til, for jeg holder altså ikke en hel time. Massagen var faktisk ret god og jeg fik hende til at tage fat de steder jeg gerne ville have hende hen.

Stedet er ikke ligefrem diskret. Faktisk kan alle se at man står på svalegangen og venter på at blive lukket ind, eller kommer ud derfra. Men jeg tror man skal vide at der sker fornøjelige ting inde bag netop den dør, så det har ikke forhindret mig i at besøge stedet flere gange.

Namphet vil jeg klart besøge igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...