Hop til indhold

Recommended Posts

 

https://www.escortguide.dk/P/yam-yam-thai-massage-super-gode-tilbud--41913.html

 

Yam Yam er en lille dame på måske 50 ? Håber ikke det er helt skævt.

Jeg startede med en ganske udmærket gang massage. Det kunne hun godt finde ud af og det var dejligt.

Selv om hun nok er lidt oppe i alderen, har hun faktisk en meget lækker krop. Bløde bryster, som er en god håndfuld og en lækker lille røv, som jeg nød at kigge på da jeg afsluttede i en doggy.

Her er også rene håndklæder og noget at drikke, så det er helt klart ok. Man kan komme ud af bagdøren, som så fører direkte ud til fordøren :), men så kommer man da i det mindste ud af trappeopgangen. Der ligger en eller anden forretning i samme indgangsparti. Men det generede nu ikke mig.

Vi havde en rigtig god gang sex, som jeg synes var klart over middel. Meget indlevende og sød er hun.

Hun gav mig et vældig langt blowjob, som i meeeget langt. I loftet sidder der noget loftfliser, ligesom dem man ser i de gamle apoteker, sådan nogle hvidlakerede glas ting. Vi lå i en 69.er og jeg kunne i de fliser se, at hun lå og tastede på hendes telefon imens hun suttede mig :D. Det var faktisk virkelig morsomt, men jeg nød det bare i fulde drag – hæhæ. Det gjorde ikke min oplevelse ringere, tværtimod.

For hele denne seance, som nok i virkeligheden overskred tiden, betalte jeg de 800 kr. hun reklamerer med.

Helt klart et sted jeg vil besøge igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Om det er diskret kommer nok an på ens egen generthed, men indgangen til forretningen ligger i et indhug i bygningen, hvor der er opgangen i midten, massagen til venstre og en anden form for behandler klinik til højre. 

Så på den måde kan man sige at den er rimelig diskret. Man står ikke ude på gaden og blomstrer, men man kan blive passeret af folk til og fra opgangen og den anden klinik.

Men hvis man bare stiller sig op foran døren, så har man ryggen til de andre der kunne komme forbi og det virker ikke som om der er voldsom trafik.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...