Hop til indhold
Guest Liderligfyr

lena junkerholhweg 14

Recommended Posts

Gæst

Efter en knap så heldig tur inde ved Ana, måtte jeg hellere prøve en pige mere :)

På den anden side af gangen, huserer Lena

http://www.fair-girls.de/Flensburg/669

Har prøvet hende et par gange før, har en supergod kemi! Billederne+alder er meget retvisende.... erotisk buttet pige, med et par ordentlige kasser. Hamrende sød og rigtig god til at levere, hvad jeg gerne vil have!

Bliver modtaget af et kæmpesmil, og velkommen ind, lidt hyggesnak om hvordan det går. Bliver vist ned i bollerummet.

lejligheden til venstre er noget bedre indrettet end den til højre. hyggelig stort rum, med diverse remedier hængende på væggene. Der står en kæmpedildo, på en af hylderne 40 cm lang og 10 cm i diameter vil jeg tro :shock: skal have taget mig sammen til at spørge om den er til hende, næste gang jeg er dernede ;)

badeværelset er nyt med stort badekar.

Jeg skulle lige låne toilettet, da jeg kom tilbage stod hun nøgen klar.... ja det fik da smilet frem :) hun lagde sig op i sengen, imens jeg tog tøjet af. Jamen Jamen hvad med pengene forresten? spurgte jeg, nåhhh dem kunne jeg bare smide på natbordet. ja det har jeg alligevel aldrig prøvet, at en pige tog så let på det.

klassisk 30 min/50 euro

Når vi er sammen, bliver der dog ikke tænkt så meget i tid, den flyder en del. Startede ud med hun lagde sig på maven med spredte ben, så der var et fantastisk udsyn. jeg elsker at nusse hende og nyde udsigten mens hun ligger der. Efter lidt tid bad jeg hende vende sig om, så hun også kunne inspiceres foran. De bryster de bryster. Så startede hun på et blowjob hvor hun kom godt rundt om bollerne også. ikke vildt intensiv, tror ikke jeg ville kunne komme af det, men dejligt. Så fik jeg lov at slikke hende, imens jeg havde en finger oppe i hende. Det var hårdt arbejde at give hende en orgasme idag, kom helt til at svede af det, men missionen lykkedes. Bagefter skulle fissen lige have lidt fred, så vi kælede og kyssede lidt.

Tid til der skulle der knaldes, hende op i den obligatoriske ridetur, så jeg kunne nyde udsigten... huhh de bryster, fik fremstammet på dansk, at det var nogle gode kasser. Hvor hun svarede wie bitte? øhhhh viel bruste....... øhhhh gute design (ih hvor er jeg fantastisk til tysk når koncentrationen sidder i pikken) hun grinede og gav mig et kys. Vi skiftede til missionæren, hvor der ikke gik længe, før tropperne blev sendt til angreb.

under hele akten, er hun meget nærværende. Og positionerer sig, så pilfinger kan komme til. Ja hun kender mig sgu, og ved hvordan hun skal få vredet dråberne ud af mig ;)

Skal dog siges, at teknisk kan man finde piger, der er langt bedre end hende. både til blowjob og ridetur. Men nu går jeg efter helhedsoplevelsen, og der går jeg ud med et kæmpesmil på læben :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej liderligfyr

Tak for anmeldelsen af Lena, som jeg nu vil overveje pga de gode præstationer.

Junkerholsweg har jeg besøgt, meget enig i kritikken et lidt kedeligt sted, nok det kedeligste jeg har besøgt i FL, men hvis pigen er så god som beskrevet er det en overvejelse værd.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Hej liderligfyr

Tak for anmeldelsen af Lena, som jeg nu vil overveje pga de gode præstationer.

Junkerholsweg har jeg besøgt, meget enig i kritikken et lidt kedeligt sted, nok det kedeligste jeg har besøgt i FL, men hvis pigen er så god som beskrevet er det en overvejelse værd.

Ja du havde godt nok advaret mig mod stedet Ole ;) som jeg skriver, kommer det an på hvad man lægger vægt på! for pornosex og et blowjob så fuglene synger leverer hun ikke.... men hvis hun er ligeså sød overfor andre som mig, får man en enorm sød og opmærksom pige, hvilket jeg lægger rigtig meget vægt på ;) nå ja, sådan en erotisk buttet pige med et par gode kasser, har jeg nok også en svaghed for 8-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Ja Ole jeg har i hvert fald været super glad for hende :-)

Til gengæld Ana på den modsatte side af gangen, hun er absolut den ringeste jeg har prøvet dernede

Mr Bean.... tøserne til venstre på Junkerholweg hører ikke ind under Finkenstrassedynastiet (hotgirls) kun pigerne til højre, der har gjort det :-) virker dog som om de er pillet af igen..... Lena er i lejligheden til venstre

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Ja Ja det gode varer ikke ved for evigt. Var dernede igår igen, det var en fesen oplevelse, hvor hun ikke rigtig gad... de sidste gange er kvaliteten faldet noget, så hun bliver strøget over listen af favoritpiger i Flensborg ;);)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...