Hop til indhold
Jung

30års jubilæum

Recommended Posts

Jeg fejrer idag:-P

På dagen idag kan jeg med et smil på læben tænke tilbage på 30 år som købende kunde.

Det hele startede en eftermiddag i Odense i en sidebygning til højre for den gamle banegård, der ligger idag den nye banegård i Odense.

Pigen var Loretta, en høj, slank pige, med dejlige små bryster og udstyret med nogle lækre s-læber mellem benene hvor der ikke var det mindste hår at mærke, vil dengang skyde hende til 30 år, husker tydelig første gang jeg var forbi, jeg var så nervøs at min pik strøjtede så snart hun Suttede den, så det var totalt pinligt, men.... hun tog det så stille og rolig og tilbød mig da bare en tur senere på aftenen hvis jeg lystede, selvfølgelig for free som hun smilende sagde.

Da jeg senere på aftenen tog mod til mig, kiggede jeg igen forbi, denne gang blev oplevelsen da noget bedre og jeg fik brugt alle mine 30 minutter hos hende.

Årene derefter besøgte jeg Loretta flere gange i Ørstedsgade i Odense og altid var det med et smil og grin på hvordan det hele begyndte, gennem tiden havde vi det lækreste sex sammen hvor alle huller blev benyttet meget flittigt.

Tror sidste gang jeg havde fornøjelsen af Loretta var i 1996-97 da jeg var kommet tilbage til dk efter nogle år i mellemamerika.

Siden starten på købe karrieren til dagen idag, har der været et fast lind af nye dejlige piger som har skullet prøves, sikke mange minder dette nu giver, for ej hvor har man da kigget på mange lækre numser, smukke ansigter og ikke mindst smagt på de mest vidunderlige safter:wink:

Antal og hvor mange der har været igennem mine arme på de 30 år! Aner det ik, men nogle uger 1 andre uger 5 og helt andre uger måske 8-10 stykker, specielt var/er det mange når man har været Fkk ture i det tyske/Østrigske.

Tror aldrig, der er gået over 3 uger uden jeg har betalt mig til en pige/dame, ej heller når jeg har været i fast forhold eller endda gift som jeg har været 2 gange af 2 og 3 års varighed så har haft travlt.

I tiden har jeg mødt mange som jeg husker som var det igår, andre er glemt men 10-12 stk ville jeg idag, såå gerne møde igen, for shit hvor var møderne med lige jer da bare de frækkeste, her iblandt er så ik de piger som stadig kan mødes på klinik, escort eller som gør det lidt i smug privat dagen idag, for jer dejligheder tilbyder jo heldigvis stadig muligheden for oplevelser på højeste plan.

Tak skal lyde, godt man startede ung, for jo længere tid har jeg igen.

Men det korte af det lange er, det har været en fantastisk rejse, en rejse med jobbene som har ført mig rundt i hele verden og dertil hørende skønheder.

Jung

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jung skrev, for 33 minutter siden:

Antal og hvor mange der har været igennem mine arme på de 30 år! Aner det ik, men nogle uger 1 andre uger 5 og helt andre uger måske 8-10 stykker,

Shit mand. Du må have brugt mange penge. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Midtj skrev, for 17 minutter siden:

Shit mand. Du må have brugt mange penge. 

Det må man ALDRIG tænke på:P

Men helt sikkert er der brugt mange penge på disse damer, men jeg hat også arbejdet hårdt i perioder af livet, så det glæder mig kun at jeg så har kunnet få lækre oplevelser for pengene og disse penge så er givet videre til diverse skønheder.

Jung

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...