Hop til indhold

Recommended Posts

På vej til Sjælland for at holde Jul, gik turen over den der frakørsel som hedder Fyn.
Nu er Fyn set fra motorvejen ikke det mest sindsoprivende jeg ved, så jeg havde forinden lavet en aftale med Yuka -en 19 årig pige fra Japan, som ud fra billederne ligner en lolita, som vi kender fra Japanske pornofilm.

Yuka havde lejet sig ind på et hotel i Odense, og skriver i sin annonce at man kan prøve en Japansk specialitet som hedder "Japan Red Love."  Jeg havde ikke hørt om begrebet før og en Google søgning hjalp mig heller ikke. 
Aftalen var kl 16.00 på dagen, men da jeg kunne se at jeg var forud i tiden, skriver jeg til hendes mail og spørger om hun havde lyst til at rykke aftalen frem til kl 15.00. Jeg tilbød også at give hende 1600.- for 45 minutter hvis hun var frisk på det. (På annoncen tilbyder hun 30 min til 1300.- og 60 min til 2000.-)
Hun takkede Ja til begge dele, og det passede mig fint. 

5 minutter før skriver jeg at jeg er ankommet til hotellet, og jeg bliver bedt om at gå ind i lobbyen og vente, og lidt efter fik jeg så hendes værelsesnummer.
En sød Japansk kvinde åbner døren da jeg bankede på. Men hende som åbnede lignede ikke pigen på annoncen! 
Jeg blev modtaget af en kvinde som var nærmere 25-30 år end den 19 årige pige hun solgte sig selv som. 
Det gjorde mig dog ikke det store, for hun var stadigvæk en køn pige og hun virkede en smule genert, hvilket jeg synes var lidt charmerende. 

Yuka taler meget dårligt engelsk, så kommunikationen var en smule famlende. Men hun ville rigtig gerne forsøge at tale med mig, og hendes uskyldige personlighed gav mig en god sympati for hende. Især når hun grinede over sig selv og hendes manglende evner i engelsk.
Hun virkede dog til at forstå mig da jeg (stadig påklædt) spurgte hende hvad Japansk Red Love var for noget?
"One moment" sagde hun, og så satte hun 2 glas på et lille sofabord ved siden af, og knælede ned foran mig, knappede bukserne op og trak dem ned.

Jeg havde endnu ikke fået helt jern på, og jeg begyndte at grine lidt fordi det kom så pludseligt. 
Derefter fyldte hun lidt vand fra det ene glas i sin mund, og puttede herefter min halvfede pik i munden. -Og det var sgu godt nok en kold fornøjelse!
Pikken voksede ikke ligefrem mere af det, men jeg var stadigvæk fornøjet over situationen og syntes at det her var lidt sjovt.
Så spyttede Yuka vandet ud i skaldespanden (?!) og tog derefter vand fra det andet glas ind i sin mund, og herefter suttede hun igen min pik. Det var så til gengæld en meget varm oplevelse, som havde den effekt at min pik voksede ret hurtigt,og fyldte hendes mund godt ud.

Lidt efter spyttede hun igen vandet ud og skulle til at tage vand fra det kolde glas igen. Men jeg afbrød hende, tog hendes hænder og førte hende over i sengen hvor jeg fik trukket hendes trusser af. Ikke mere koldt vand tak! 
Jeg skal indrømme at jeg havde frygtet at hun ville have en bush imellem benene, fordi jeg nok havde en fordom om at det var en japansk ting. Men nej, hun var meget fin og meget glat.
Hendes krop ler virkelig lækker med et rigtigt pænt sæt bryster.

Jeg lagde mig på ryggen og Yuka kravlede ned for at give mig et blowjob, hvilket hun virkelig gjorde godt. Så godt at jeg er sikker på at hun nyder at tilfredsstille en mand. 
Det udviklede sig til en 69'er med hende øverst, og hendes smukke, lille og glatte fisse var aldeles velsmagende. Og det var lækkert at mærke og se hendes safter løbe lige så stille ud af hende, imens hun suttede og lød til at nyde det samtidigt. 

Ikke længe efter kunne jeg mærke at jeg trængte til at kneppe hende, så kondomet kom på og jeg rejste mig op og stillede mig ud på gulvet. Så trak jeg hende blidt hen til hjørnet af sengen hvor hun lå på ryggen med måsen helt ude ved hjørnet. Så kunne jeg nemlig nyde synet af hende og hendes fisse, imens jeg kneppede hende.
Og for hælved hun er en stram pige. Det var sgu lækkert!!! 

Efter nogle forskellige stillinger, kunne jeg mærke at jeg bare trængte til at blive forkælet, så jeg lagde mig på ryggen og tog kondomet af, og straks var Yuka igen nede og forkæle mig med sin mund.
Det er kun meget få piger som jeg har kunne give mig en udløsning ved et blowjob. Så da jeg trængte til at afslutte måtte jeg give mig selv en hånd med. 
Yuka havde en god situationsfornemmelse, lagde sit hoved på min mave og suttede blidt på mit pikhoved imens jeg spillede den af i hendes mund.

Jeg valgte at give noget ekstra lyd fra mig da jeg var tæt på at komme, for at hun var klar over at jeg var ved at tømme kanonen. Men i stedet for at flytte sit ansigt (som jeg havde forventet hun ville), så suttede hun lystigt videre og malkede mig i stedet helt tom! 

Jeg må indrømme at jeg var og grundigt flad i kroppen i 5 minutter efter, imens hun var ude i badet og vaske sig og børste sine tænder. 
I tøjet og på vej ud af døren sagde jeg tak til hende, og hun lænede sig herefter frem, kyssede mig på munden og sagde "Thank you".

Yuka bor nu på et hotel i Århus i disse dage, og tager formentlig snart hjem til Frankrig hvor hun studerer. Jeg har lagt denne anmeldelse af pigen under "Piger i Jylland" selvom jeg besøgte hende da hun var på Fyn.
Så hvis nogen her synes at hun lyder fristende, så kan jeg garantere at det er hun også! 
En smule dyrere end mange andre piger. -Men helt klart pengene værd. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...