Hop til indhold
Hunting for beaver

FKK Leipzig del 3

Recommended Posts

Efter min lille skuffelse med Adrianne var jeg træt og meget tæt på at forlade festen og bare køre hjem og hoppe på hovedet i seng,,, 

Grunden var jo mest at jeg havde fået opfyldt min store drøm om endelig at ha besøgt en FFK klub,, men også at jeg faktisk var totalt bombet, havde jo kørt mig selv for vildt, både den lange køretur herned, men også the fact at jeg jo faktisk ikke havde sovet mere end godt 2 timer det sidste 1,5 døgn. 

Klokken var måske 21 nu og jeg vælger at få lidt at spise og drikke, men har ikke den store appetit, går op i wellness området og vil bare lige tage et hurtigt bad, og så tage pænt afsked med mine 2 nye venner fra DK,,, men på en eller anden måde så vælger min krop at protestere og vil altså ha mere sjov og ballade, hmmmm ok går så ned i løvens hule der hvor der er flest damer at møde. 

Der får jeg god øjenkontakt med en fræk lille sød pæn pige. Hende har jeg stødt på ved flere andre lejligheder men først nu mødes vi og uden at sige ret meget, aftaler vi at gå på "zimmer",, privat rum. 

Pige 3  Ungarn Vicky 23 år. 

Hun skal bare lige hente en nøgle og rene håndklæder til os, igen var jeg lige ved at lave (ninjaen) den nemme løsning nemlig at bare smutte og sige pænt tak for denne gang her,,, lidt ligesom been there, done it

Men inden jeg overhovedet når at gøre mere ved tanken så står Vicky der og tager min hånd og siger come let's go and have nice time. 

Tænker what the heck, jeg har vel ikke kørt så langt, sovet så lidt og så nu vil afbryde en sådan lækker oplevelse med en yderst smuk og rar pige, så jeg vælger selvfølgelig at gå med hende. 

Vi går op på 3' sal og finder et rum. 

Det er helt privat, altså ingen nysgerrige blikke, kun os 2 alene, heller ingen larm fra musik m. a. 

Vi går i bad sammen og vasker hinanden grundigt, 

Tilbage ind på sengen hvor vi har en rigtig dejlig stund sammen. Vicky gir sig rigtig god tid og det er ligenu aftenens rareste oplevelse uden at det på nogen måde blir falsk eller pornoagtigt,, 

Eneste lille minus, jeg kunne IKKE skyde kanonen af, dette var slet ikke Vicky's skyld, hun prøvede meget ihærdigt at hjælpe mig i mål. 

Der var bare ikke noget at gøre, mini Hunter strejkede, var gået på tidlig  nytårsferie så at sige 

Vi lå lidt og small talk'ede mens jeg fik lov at ligge helt tæt op af hende. Vi nussede og det var ligenu det næst bedste efter Sex.,, igen INGEN tunge kys kun lidt drille med tungen, og pirring / teasing,,, 

Det var nu en helt dejlig følelse, efter jeg måtte give op, og stoppe akten med uforrettet sag. Altså bare ligge helt tæt blive nusset, berørt og kysse på hendes flotte krop især hendes røv. Den var helt outstanding,,,, 

Hun fortalte mig om livet som GP'er, og at hun kun var her nytåret over, og skulle hjem til Ungarn igen og studere. En meget begavet og klog pige som vidste nøjagtig hvad hun ville i fremtiden 

Hun fortalte at der var en form for hierarki pigerne imellem og at det godt nogle gange kunne koge lidt over, men jeg havde dog ikke bemærket noget indtil nu. De var åbenbart gode til at gøre dette indbyrdes, så vi kunder ikke oplevede dette,, 

Vicky var den pige som jeg kom bedst ud af det med på det personlige plan, og så har hun verdens flotteste røv. Typisk ungarsk pige ung, smuk og med en fræk flot røv. Dog helt tæt på lidt uren hud i ansigt, som er godt pyntet med make up mv. 

Vicky :

Udseende 8

Bryster 7,5

Krop 9

Indlevelse 8,5

Sex 9,,ikke højere da klimax, udeblev 

Blow 8

Røv   en ren 10'er :)

Dejlig overall oplevelse med en køn snaksalig pige, som nok ikke blir ved i faget da hun snart er færdig med studierne derhjemme. 

Det skal lige nævnes at jeg på ingen måde er en sex maskine,, 

Plejer faktisk aldrig at komme fx 2 gange ved GP besøg, men havde jo allerede overrasket mig selv ved at få 2 udløsninger, og så med så kort varsel. 

Ved ikke om det var de kopper kaffe, eller de 2 redbull jeg drak på turen herned men havde åbenbart fået en ny livline i form af et energi boost,,, 

Bare mærkeligt at det så først virkede ca et helt døgn senere. 

Det skal lige nævnes at jeg hverken ryger, drikker kun sjældent, og især energi drik fik nok sidst en redbull for 20 år siden. 

Tog pænt afsked med Vicky og gik nu direkte ned og ville finde en som jeg havde set efter hele aftenen. Nu var jeg i den grad kampklar. Jeg havde gået løbende og udset mig de piger som jeg ville være sammen med,, det lykkedes også tildels, men en kombination af mange mennesker, så blev den ikke 100% gennemført, fik også op til flere afslag, og måtte også selv afslå nogle piger, det havde jeg det helt fint med,, det er jo cool business, og hvorfor overhovedet starte noget op som man på forhånd næsten kunne gennemskue ville blive en fuser, og så især på årets sidste dag. 

Nå men næste pige,, hende med aftenens klart mest sexede bryster, rigtig store nok dobbelt DD, nå skulle hun fanennedme pakkes ud. I mit baghovedet tænkte jeg at jeg nok måtte nøjes med de 2 gode udløsninger som det trods alt var blevet til, men derfor kunne jeg jo stadigvæk godt hygge mig lidt. 

Fortsættes,,,, 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...