Hop til indhold
Bababush

Vanessa - Cassiopeia stars

Recommended Posts

Er du gal hun er lækker :o

Lørdag aften og jeg får lyst til lidt samvær. Jeg bliver enig med mig selv om at ringe til escort concorden, men da jeg kigger mig omkring indser jeg at mit hjem måske er lidt for rodet til at jeg vil invitere nogen hjem. Så jeg ender på cassiopeias hjemmeside.

Her er en ung italiensk pige ved navn Vanessa på vagt.

http://cassiopeiastars.dk/pigen.asp?id=630

Flotte billeder tænker jeg og smutter ud af døren med næsen mod østerbro. Jeg ankommer og ind kommer Vanessa, jeg blev først skuffet da hun ikke taler dansk og det havde jeg lidt håbet på. Men tilgengæld er hun gude smuk. Ikke særlig høj, tynd og meget vel propotioneret, samtidig har hun et kønt ansigt og en pæn hud.

Jeg betaler for en halv time osv. osv. i kender rutinen.

Vi lægger ud med en lille snak, hvilket var lidt usædvanligt, men faktisk rigtig rart, da det for mig til at slappe lidt af. Så kommer vi til nuseriet, desværre uden kys, men stadigvæk så dejligt at jeg får høj rejsning. Hun går derefter igang med det franske som hun gør helt fantastisk og meget længe.

Da hun stopper håber jeg på at det nu var min tur, men det skulle der ikke være noget af, hun sætter sig op med det samme i en reversed cowgirl stilling. Denne stilling er længe siden og jeg havde glemt hvor fræk den egentlig er. Især når man har en killer røv som Vanessa, for helvede den er god.

Vi rykker over til doggy, hvilket giver mig fuldt udsyn af den fantastiske bagdel. Den røv er så tæt på perfekt man kan kommer tror jeg.

Lige inden jeg skal komme stopper jeg, jeg vil godt have lidt mere tænker jeg. Vi vender os rundt i en missionær og fortsætter med dybe stød og masser af øjenkontakt. Her begynder det at lyde som om hun virkelig nyder det, hun stønner højlydt og holder hårdt fat i min nakke. Det hele bliver meget intenst og pisse dejligt, og jeg kan ikke holde mig tilbage længere og kommer.

Hurtig aftøring og derefter en rigtig rigtig hyggelig snak og så ud af døren.

Vanessa er en gave til røv mændende og til dem, som er til petite piger. Jeg er heldigvis til begge :D

Billederne passer virkelig godt og det samme gør alderen. Hun er utrolig sød og man får absolut lyst til mere af hende.

Som altid er Cassiopeia et flot sted og service niveauet er højt. Jeg tror aldrig jeg er gået skuffet derfra. Nå men Vanessa kan varmt anbefales, det er ikke den ultimative GFE men hendes flotte udseende ophøjer for dette.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...