Hop til indhold

Recommended Posts

http://www.escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=15787

Endnu engang en pige der ikke lever op til billederne, har ellers før været på adressen, hvor billederne var rigtige. Men pigen her havde nogle gode nødder og var sød og rar, så jeg hoppede i, Købte en coktail med megafransk 500,00. Straks pengene var betalt, blev tonen en anden "hurry hurry only 15 min." Fik straks påført kondom, spurgte om det ikke skulle vær mega fransk, men det var kun tilsidst, så kunne jeg komme hvor jeg ville, midt i det hele ringede hendes telefon og minsandten om hun ikke lavede en "kineser", nu havde jeg helt tabt lysten, hev kondomet af og sagde jeg selv ville gøre det færdigt, satte mig hen over hende, så sagde hun jeg skulle komme på hendes bryster, men jeg insisterede på at komme i hendes mund, jeg var jo blevet lovet megafransk, det var så iorden, men hun ville ikke sutte på den og vendte hoved væk hele tiden, så blev jeg sgu sur og fyrede ladningen af i hoved på hende, hun fik det i håret, kinden, øjet og ud på sengetøjet. Normalt ikke noget jeg syntes om at gøre, men her syntes jeg bare hun var for meget. Nok en af de dårligste sexoplevelser

jeg har haft. På turen hjem sad jeg og tænkte på, hvor mange andre piger, der er så meget bedre, man kunne være taget hen til igen, hvorfor blir man aldrig klogere?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...