Hop til indhold
HrLang

Erotic massage i Nordsjælland - Nice :-)

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/nordsjaelland-sweet-babe-sex-erotic-massage-200-24-h--44554.html

Jeg gav mig selv en forsinket julegave i går, i form af et besøg hos Melissa fra Honduras. Hun er en 30 årig lækker lille godte på ca. 162 cm. Pænt og sødt ansigt, lækker røv og ok silikone-babser. Hun er nem at snakke med og hun var glad og munter i de 30 minutter jeg var der.

Jeg havde læst, at hun havde erotisk massage m. prostata massage i 30 min for 600 kr . Har prøvet prostata massage et par gange og det har de fleste gange været ganske fornøjeligt.

Nå, hun bad mig om at tage tøjet af og ligge mig i sengen på maven. Hun startede med at massere mig lidt på ryggen, men bevægede sig hurtigt mod baller og lår. Masser af olie mellem ballerne og så startede hun vibratoren ... Jeg blev lidt nervøs, for jeg kunne ikke se hvor stor den var, men "prikket" var ikke så slemt og derefter var det ren nydelse.

Hun bad mig vende mig om, hvilke jeg havde lidt besvær med.... jeg er ikke vant til at trille rundt med en vibrator i røven ;-) Nå, jeg kom om at ligge på ryggen og her fik hun så lige lokket et par hundrede kroner ekstra ud af mig, da hun tilbød mig: "You want to fuck to?" Hell, yes! Hun startede mig et godt blow (med kondom) og derefter op på banditten i omvendt cowgirl. Det var mega frækt med vibratoren i røven og en lækker pige på pikken. Om i normal cowgirl og det blev hurtigt for meget for mig. Bad hende stoppe, da der kun var gået ca. 10 minutter. Jeg fik ca. 30 sekunders pause, hvorefter hun tog kondomet af og masserede banditten godt og grundigt med masser af olie indtil jeg kom i den bedste orgasme jeg har oplevet i meget lang tid.

Derefter blev jeg tilbudt et brusebad og vi snakkede lidt inden jeg var tør og kommet i tøjet. Glemte næsten (kun næsten) at betale de ekstra kontanter vi blev enige om i kampens hede.

Som I sikker allerede har gættet, kan jeg varmt anbefale et besøg til Nordsjælland. Hun er her vist kun 2-3 dage mere. Hvis hun kommer tilbage, skal jeg helt sikkert på besøg igen.

Stedet er iøvrigt ok diskret når det er mørkt. Det er ude på landet i nærheden af Helsingør. Værelset er pænt og badeværelset helt fint.
Se at komme afsted mens hun er her :)

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...