Hop til indhold
F67

Lady Bastet - i sin egen klasse

Recommended Posts

Så skete det også, at jeg fik lejlighed til at møde Lady Bastet.

Lad det være sagt med det samme, jeg tilslutter mig koret af de, der hævder at hun er gudesmuk. Det er hun, også i den grad. En fast, superlækker krop, en silkeblød hud, og det mest bedårende uskyldige ansigt, med de mest fantastiske øjne. Fuldstændigt ren og lækker, uden at det tager overhånd, og velskabt helt ned i den mindste, intime detalje.

For mig er netop det uskyldige udseende et ekstra kick, fordi det står i skærende kontrast til det, som Lady Bastet mestrer i den hårdere afdeling. Hun slår HÅRDT, hvilket jeg både vil kunne se og mærke i de kommende dage. Når først selve seancen starter, er hun krystalklar i sit udtryk om, hvad hun forventer at hendes slave, eller hendes legetøj, skal yde for hende.

Nogle har tidligere tvivlet på Lady Bastets evner udi det sorte univers, bl.a. har det været udtrykt, at bare fordi hun havde et par piske og et kors, gjorde det hende ikke til Domina.

Mit besøg både startede og sluttede med lange samtaler om, hvor vi hver især var, og jeg kan garantere for, at den unge kvinde i den grad har et ‘ægte’ BDSM-mindset, og at hun i den grad er bevidst om, at S/M primært foregår imellem ørerne. Hun leger som udgangspunkt helst ikke efter ‘ønskelister’, men lytter til hvem man er. Hun kører ikke en fast rutine af. Jeg er tilstrækkeligt velbevandret i det sorte univers til at kunne konstatere, at hun er den ægte vare. At hun så tilmed kan give sin S/M et seksuelt twist gør så bare det, efter min mening, at hun distancerer sig kraftigt fra det øvrige marked for pro-dominaer.

Hvis man til alt ovenstående tillægger, at Lady Bastet ikke bare er meget smilende og talende, men også meget smilende og lyttende, og har intelligens og humor, er hun svær at komme udenom. Hun er ganske enkelt et dejligt menneske at være i selskab med.

https://www.escort-side.dk/MISTRESS-DIONNE-REAL-PROFILE?ad-id=10088

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...