Hop til indhold
Guest stump

Kartika "vaskehuset" i Jakarta, og fantastiske Ria

Recommended Posts

Guest stump

Efter min beskedne mening er muslimske prostituerede, specielt i Indonesien, noget af det mest behagelige og medlevende man kan finde. Og jeg har været så heldig i livet, at jeg har haft adgang til netop muslimske kvinder- sexarbejdere flere steder i Indonesien.

I kvarteret Manga Dua i Jakarta, findes der flere områder med massageklinikker. Nogle af dem giver faktisk massage, andre kombinerer sex og massage, man nogle få kun leverer sex.

For mig var det sjoveste sted jeg har oplevet i Jakarta helt oplagt Kartika, et sted som kommer meget tæt på de thailandske vaskehuse. Kartika er placeret i en blind gade i Manga Dua, nede i enden af en blind gade. På vej der ned bliver du inviteret ind på to til tre andre Parlours, hvor der ikke bruge vand og sæbe til andet end rengøring. :D

De første måneder jeg kom i Kartika, havde jeg den samme kvinde, hun var den gang mellem 22 og 24 år. Ida fra Jepara. Når man kommer ind i ad døren, ser man en bar lidt fremme til højre, og til venstre er der sofaer, hvor kvinderne sidder og venter på kunder. Mange af dem har faste kunder, som er en vigtig del af deres omsætning. Andre er mere flyvske.

Jeg har aldrig helt fattet, hvordan jeg fik øje på Ria, som ikke var udfarende, eller opsøgende. Måske fik jeg øjenkontakt med hende, for jeg lærte senere at holde meget af hendes øjne, og de blikke de sendte.

Systemet hos Kartika er, at man får nogenlunde lov til at være i fred i baren. Der kommer nogle henvendelser, men det handler ikke så meget om ladydrinks, øllene er billige, og jeg foretrak næsten altid at starte med en stor Bintang pilsner, 0.7 liter.

Når man har valgt en eller flere kvinder, som man vil være sammen med, går man ovenpå. Værelserne er indrettet som en slags store badeværelser, med et badekar, og en briks som er beklædt med vandtæt nappa.

Prisen er cirka 30 dollars, 300.000 Rupiah, (prisen kan godt været steget, siden jeg var der), og man har badeværelset med pige til rådighed i 45 minutter. I den periode har man "ret" til pigen, lige så meget som man evner.

Tilbage til Rias og mit første møde. Hun var sød og stille, da jeg begyndte at tale til hende nede i sofaområdet, men der var ingen tvivl om, at hun gerne ville have mig med op. Hun var der for at tjene penge. Og vi kom også op ovenpå.

Stedet var på nogle områder nusset, kunne trænge til en renovering, men det gjorde ikke så meget for mig, fordi 98% af pigerne var så fremragende, som de var.

Jeg havde min øl med op, vi blev mødt af en gangpige som kom med de nødvendige ting, også kondomer. Det skal dog siges, at kondomerne er så små, at de fleste danskere vil foretrække deres egne kondomer. Det kan godt være at de findes til salg, men jeg har aldrig set store kondomer til salg i Indonesien.

Inde i badeværelset blev døren lukket, og Ida tog over. Næsten 100 %. Det var som i Thailand i gamle dage. Hun tog lynhurtigt sit eget tøj af først, en lille tæt krop, faktisk slet ikke mit ideal, men man kan vel sige at hun kompenserede på mange måder. det vidste jeg ikke endnu, men hun var simpelthen så sød, at jeg bare lod hende lede os begge til det som vi nu skulle have sammen.

Mit tøj tog hun af, et stykke ad gangen. Inden skjorten lå på en stol, havde hun bidt mig tre gange, i den ene øreflip. Op i badekaret, hvor jeg fik et brusebad, med masser af sæbe. Hendes hænder gled ned mellem mine ben, hun nåede også at vaske sig selv, og efter fem minutter, hjalp hun mig op på den solide briks.

Jeg skulle ligge på ryggen først. Med en øse slog hun nærmest tempereret vand over min krop, og pludselig var hun der bare. Mens jeg lå på ryggen, lagde hun sig med sin mave på mig, med sæbe sprøjtet ud på hendes krop. Netop fordi jeg var så vandvåd, kom skummet med det samme, og hun gnubbede og trak sig frem og tilbage, på kryds og tværs. Og hendes forholdsvis store bryster blev brugt ihærdigt.

Efter tre fire minutter, blev jeg bedt om at vende mig om, og igen brugte Ria sin egen krop til at massere mig.

Tilbage på ryggen, og nu gik hun i gang med området mellem mine ben. Hele tiden småpludrende, hele tiden opmærksom, og øjenkontakten var der, hvis det var fysisk muligt.

Jeg husker mine tanker fra det første kvarter, jeg var sammen med Ida på Kartika. Den med at hvis det er for godt til at være sandt, så er det for godt til at være sandt, virkede ikke. Det var f o r godt til at være sandt, næsten.

Efter ét kvarter, blev jeg trukket op fra briksen, og hun tørrede os begge, plus briksen, et stort håndklæde blev lagt ud på briksen, og jeg skulle igen ligge på ryggen.

Og nu begyndte Ria, den lille muslim, for alvor at bygge fundamentet til et sexarbejder- kundeforhold, som varede lige så længe, som det var praktisk muligt.

Øreslik, bid her og der, og allevegne. Lange slik op ad mellemkødet, nosserne blev der suttet på, og så levere hun, stadig uden gummi, en fantastisk omgang piksut, inden jeg fandt et kondom i nødvendig størrelse.

Ida kunne, viste det sig, den perfekte over skrævs teknik. Mange kan det samme, men de fleste kører træt. Men hun kunne bare blive ved, hun holdt øje med mit åndedræt og farven i mit ansigt, og når det var ved at blive for meget, holdt hun pauser.

Igen blev det til bid rundt på kroppen, øreflipper, tunge ind i ørerne, og meget mere.

Da det var overstået havde vi stadig masser af tid. Pausen indtil jeg var klar igen, var noget af det, som Ria også var god til. Og da jeg var klar, kørte hun mig til endestationen én gang til.

Da de 45 minutter var gået, var vi rede. Det havde været en fantastisk oplevelse, jeg blev beklædt af Ria, og så var det ned for at betale ved en luge. Ria fik sine tips, ikke overvældende, men nok. Hun var stadig ved min side, bar min øl, som jeg også skulle betale. Jeg drak den færdig, og Ria fulgte mig til døren.

Senere kom jeg tilbage mange gange. Jeg tror at det var den tredje eller fjerde gang, at Ria ikke var der. Så jeg fik hendes søster, som var højere, flottere, havde nogle fantastiske bryster, men søsteren, som var et år eller to yngre, havde slet ikke det flair, den opmærksomhed, som hendes lille storesøster Ria havde.

Ria var fantastisk på så mage måder. Hun kunne sit håndværk, var opmærksom, og havde den der evne til at være nærværende. Følelsen af at være hendes ven kom også meget hurtigt.

Så det var helt naturligt, at jeg begyndte at anbefale hende. Og mine venner og bekendte kom lykkelige tilbage og gav øl. Og de anbefalede hende videre.

Jeg kom i et fast forhold, og stoppede mine ugentlige smutture til Kartika. Men efter tre fire år kom jeg tilbage. Ida var der stadig. Hun virkede nu træt, hun havde taget på, der var ikke den glød, som jeg havde haft glæden at opleve nogle år tidligere.

Vi snakkede, hun spurgte mig ikke om vi skulle ovenpå. Hun trak mig ikke i armen, tiggede ikke om ladydrinks, men jeg tror at hun blev skuffet over at jeg ikke ville mere med hende. Og dermed mistede hun en indtægt, om ikke andet. Men Ria havde fyldt så meget hos mig i forbindelse med mine besøg hos Kartika, at jeg ikke kunne vælge en anden kvinde, mens hun var der. Det virkede ikke rigtigt for mig. Derfor gik jeg videre.

Kartika i Manga Dua i Jakarta, nye piger er helt sikkert kommet til, hvis du føler dig inspireret.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en smuk beretning, hvis afslutning efterlod mig med en lidt sørgmodig tåre i øjenkrogen.

Jeg sidder tilbage med en tanke om at livet som glædespige nok ikke altid er en dans på roser - og sikkert slet ikke i verdensdele og kulturer hvor kvinderne som helhed ikke respekteres som i vores del af verden.

Bundstokken

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest stump

Tak for en smuk beretning, hvis afslutning efterlod mig med en lidt sørgmodig tåre i øjenkrogen.

Jeg sidder tilbage med en tanke om at livet som glædespige nok ikke altid er en dans på roser - og sikkert slet ikke i verdensdele og kulturer hvor kvinderne som helhed ikke respekteres som i vores del af verden.

Bundstokken

Tusind tak. Jeg selv har det meget dårligt med udtrykket "glædespige". Jeg tror simpelthen ikke på det, den lykkelige luder, over en længere periode.

Og det er ikke blevet bedre, med indførsel af amfetamin piller, som en uundværlig del af de prostitueredes hverdag.

Men hvis sexarbejderne selv har valgt at gå ind i branchen, kan de godt være piger som skaber glæde hos mig, i de perioder jeg er single. Og det gjorde Ria. For mig, og alle dem jeg anbefalede hende til.

Jeg kan nu se, at jeg kaldte hende Ida et enkelt sted. Men hendes navn er Ria.

Jeg lavede en fejl mere. Området hedder ikke Mangga Dua, men Manga Besar (Stor Mangofrugt).

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest stump

Tak for en god beretning, noget anderledes end noget jeg har prøvet, men kunne være spændende at opleve.

Tak for inspirationen ;)

Olemadsen- findes der ikke vaskehuse, som beskrevet i trådstarten, i Europa?

De fleste tror jo at soap massage er fra Thailand. det er nok forkert. Sæbebodymassage findes mindst over hele Asien.

Og jeg mener så, at de muslimske kvinder i det liberale muslimske Indonesien har nogle af de sødeste og varmeste købe sex engle i verden. Det er meget meget lækkert i de fleste tilfælde.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg lavede en fejl mere. Området hedder ikke Mangga Dua, men Manga Besar (Stor Mangofrugt).

Hej Nu er jeg så heldig at jeg skal et smut til indonesien området Jakarta.

Kan du ikke give en lidt mere præcis adresse end "Manga Besar"

andre adresser er også velkommen :P

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest stump

Hej Nu er jeg så heldig at jeg skal et smut til indonesien området Jakarta.

Kan du ikke give en lidt mere præcis adresse end "Manga Besar"

Andre adresser er også velkommen :P

Hej ASP73, er det første gang du skal til Asien?

Der er flere områder, og gader, med massage parlours, nærmest bordelagtige steder.

Blok M er det nemmeste, hvis man er ny. Husk at bruge Blue Bird eller Silver Bird taxier, hvis du skal tilbage fra eksempelvis Blok M. med en pige. Udenfor barerne holder der taxier, som kan være farlige. De chauffører forsøger at holde Blue Bird og Silver Bird ude ad gaden, men hvis du går ud på en af de befærdede gader, 100 m. der fra, kommer der masser af Blue Bird. Silver Bird, skal der nok ringes efter, og det kan tage lang tid.

Der er én gade i Blok M, Jl. Falatehan 1 no. 16, Blok M.- hvor der er en del steder. Jeg selv brød mig ikke om gaden, det var meget noget med at socialisere meget, drikke en masse, og når man var aller mindst klar, hjem på hotellet med en kvinde. Ofte til overpriser.

Jeg kom mest i gaden, når jeg var i selskab med bekendte, som absolut ville der hen.

Jeg har en bekendt, som kom meget på My Bar i netop Jl. Falatehan 1 no. 16, Blok M.

Pigerne i gaden er freelancere.

Kartika vaskehuset. Det er placeret i en blind gade, som er parallelt med en boulevard. Jeg vil prøve at finde ud af navnet. Kartika ligger i bunden, i højre side, og åbner ved 15 tiden, Der er lukket på muslimske helligdage. Inklusive fastemåneden.

Kartika Jakarta (150 meters from Stadium when going North)

http://www.jakarta100bars.com/2010/01/kartika-massage-parlour-panti-pijat.html

Hayam Wuruk #114

Taman Sari, Jakarta Barat

Indonesia 11160

Tjek også

http://www.jakarta100bars.com

Eller ISG (International Sec Guide)

Hvornår skal du af sted?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest stump

Dette diskotek, Country, er placeret i parkeringshuset ved et stort Shopping Plaza, nemlig Loka Sari.

http://www.jakarta100bars.com/2009/01/today-country-lokasari-plaza.html

Det er ét af de steder, som jeg ikke mener egner sig, hvis du er totalt debuterende i Asien/ Indonesien.

Jeg har aldrig selv været der. Jeg har forsøgt, men åbningstiderne betød, at jeg altid kom for tidligt. Men de åbner eller ved 14 tiden.

Location: Today Country Diskotik or TC Disko or Tiara Ceria Jakarta

Jl Mangga Besar Raya 81 Lokasari Plaza Bl B/36 Lt 1 (or to make it simple on the second floor of Lokasari Plaza Mall) faktisk i parkeringshuset på samme etage. Der er en lille bro fra plaza over til diskoteket.

Telpon: (62)(21) 6252324

I gaderne ved samme Shopping Plaza, er der flere massage steder, hvor du også kan få værelse som kan låses indefra. Service er baseret på, hvad du vil betale.

Det er et frækt sted, jo mindre lys i baren, jo mere kan der ske. Vil du prøve det, så send mig en PB, så kan jeg fortælle nogle detaljer, som ikke skal ud her.

God tur.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Stump

Ja det er første gang jeg tager til asien.

Jeg tager afsted imorgen og turen varer 3 uger.

Takker mange gange for dit indput, nu står jeg da ikke på helt bar bund.

Mvh asp

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest stump

Hej Stump

Ja det er første gang jeg tager til asien.

Jeg tager afsted imorgen og turen varer 3 uger.

Takker mange gange for dit indput, nu står jeg da ikke på helt bar bund.

Mvh asp

God tur. Husk det simple tip med taxi, Blue Bird eller Silver Bird. Blue Bird er nemmest at få fat på. Aldrig pirattaxierne. Det er mest koreanere og taiwanesere, de snyder. Generelt er der meget sikkert.

Måske er Blok M bedst for dig, du har fået gadenavn, i nærheden er der et vaskehus, som Kartika, det er et hotel, med vaskehus øverst. Men Kartika er mere reelt, med faste priser og 45 eller 50 min.

Jakarta er jo vildt stort. Avisen Jakarta Post, den trykte, har nogle annoncer for musikbarer. de plejer at være gode, de barer.

Det pudsige med Jakarta er, at der er freelancere over alt. i McDonalds, indkøbscentre, osv. Du kan genkendte piger ved at de ser dig i øjnene. Når de går forbi, når de sidder ved et bord i nærheden. Jeg har aldrig taget de freelancere. Foretrækker det mere sikre.

Der er også backpackergaden Jalan Jaksa, igen, det er freelancere. De fanger dig med øjnene.

Indonesien er meget meget spændende seksuelt.

Gør selv noget, tjek selv internettet. ISG sitet er godt.

God tur.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest stump
stump skrev, den 1/1/2013 at 20:48:

 

 

Hej ASP73, er det første gang du skal til Asien?

 

Der er flere områder, og gader, med massage parlours, nærmest bordelagtige steder.

 

Blok M er det nemmeste, hvis man er ny. Husk at bruge Blue Bird eller Silver Bird taxier, hvis du skal tilbage fra eksempelvis Blok M. med en pige. Udenfor barerne holder der taxier, som kan være farlige. De chauffører forsøger at holde Blue Bird og Silver Bird ude ad gaden, men hvis du går ud på en af de befærdede gader, 100 m. der fra, kommer der masser af Blue Bird. Silver Bird, skal der nok ringes efter, og det kan tage lang tid.

 

Der er én gade i Blok M, Jl. Falatehan 1 no. 16, Blok M.- hvor der er en del steder. Jeg selv brød mig ikke om gaden, det var meget noget med at socialisere meget, drikke en masse, og når man var aller mindst klar, hjem på hotellet med en kvinde. Ofte til overpriser.

 

Jeg kom mest i gaden, når jeg var i selskab med bekendte, som absolut ville der hen.

 

Jeg har en bekendt, som kom meget på My Bar i netop Jl. Falatehan 1 no. 16, Blok M.

 

Pigerne i gaden er freelancere.

 

Kartika vaskehuset. Det er placeret i en blind gade, som er parallelt med en boulevard. Jeg vil prøve at finde ud af navnet. Kartika ligger i bunden, i højre side, og åbner ved 15 tiden, Der er lukket på muslimske helligdage. Inklusive fastemåneden.

 

Kartika Jakarta (150 meters from Stadium when going North)

http://www.jakarta100bars.com/2010/01/kartika-massage-parlour-panti-pijat.html

Hayam Wuruk #114

Taman Sari, Jakarta Barat

Indonesia 11160

 

Tjek også

http://www.jakarta100bars.com

 

Eller ISG (International Sec Guide)

 

Hvornår skal du af sted?

Hej. Du lovede at svare, men det skete aldrig.

Blev opmærksom på tråden i dag fordi en bruger havde givet den en Likes.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Stump

Jeg ser lige dit Jakarta-skriv i dag.

Fantastisk skriv, absolut. Sikken dejlig historie med Ria. Trods slutningen.

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg
stump skrev, den 10/18/2016 at 15:06:

Hej. Du lovede at svare, men det skete aldrig.

Blev opmærksom på tråden i dag fordi en bruger havde givet den en Likes.

Hej Stump

Jeg nåede aldrig at besøge jakarta red light.

Var kun lidt på freelance i cikarang hvor jeg boede.

Og der efter var jeg så heldig at møde en ganske almindelig pige langt væk fra branchen. Og det førte også til flere ture til Indonesien. Og den dag i dag er hun flyttet sammen med mig her i Danmark.

Men jeg takker mange gange om informationerne om jakarta

 

Asp73

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...