Hop til indhold

Recommended Posts

Denne anmeldelse – som vedrører Kingi – kunne såmænd ligeså godt være skrevet for nogle måneder siden. At der så alligevel er gået det meste af efteråret siden at jeg besøgte "pigen fra Ungarn" første gang, skyldes at der ikke er så meget mere at tilføje til de allerede positive anmeldelser af hende her på sitet. Men efter endnu et besøg hos Kingi i Rødovre tidligere idag er det blevet tid til at dele mine egne personlige erfaringer...

Indledningsvis kan jeg starte med et par fakta efter 8-9 besøg: Kingi ser præcis ud som på sine billeder på Escortguide – dvs. et meget kønt ansigt, en meget kvindelig krop med en tilhørende fin og glat hud der altid har den helt rigtige lidt solbrune farve. Forpartiet fejler bestemt heller ikke noget: de er helt naturlige i en ægte E-skåls størrelse. Hvad man måske ikke lige kan aflæse direkte via webprofilen er hendes ligeså imødekommende personlighed.

Mine seancer hos Kingi har alle minimum været af én times varighed (til en basis pris på kr. 1200,-). For det meste har vi dyrket soft-genren med hygge-kropsmassage (begge veje) inden det går over i noget lidt mere intimt. Ihvertfald er det sikkert at Kingi er meget let antændelig hvis man behandler hende kærligt (hun bliver ret våd forneden). Og man får rigtig meget igen hvis man gør (ikke så underligt, selvfølgelig). Ikke så overraskende er det sådan jeg foretrækker det: ukompliceret, med lidt small-talk, samt masser af nærvær og en kærlig personlighed. Jeg går altid derfra i godt humør.

Kingi plejer at komme til Danmark hver 4-5 uge med en uges varighed. Denne gang er hun her indtil på mandag (d. 17. december). Hun har aldrig aflyst en aftale og jeg har tilsvarende aldrig oplevet problemer med diskretion, hygiejne eller lign.

– Kosteskaftet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Glemte at skrive i forbifarten at Kingi lige nu deler adresse med veninden Kylie (også fra Ungarn). De tilbyder en trekant til dem der med på lidt ekstra – overvejede det faktisk da jeg besøgte hende igår. Kylie er tidligere besøgt en gang af mig og hun har også en helt fin krop og personlighed (ligesom som Kingi). Finalen blev ihvertfald leveret med frække glimt i øjet sidste gang jeg besøgte Kylie der har arbejdet som stripper...

Del dette indlæg


Link til indlæg
CuriousDk skrev, for 1 minut siden:

Men Kylie tilbyder ikke sex? 

Ja ved det faktisk ikke (hun reklamere ikke med det – enig). Da jeg besøgte Kingi igår, så hilste jeg på Kylie på vej ud af døren. Hun lå i sengen da hun var en smule sløj – så jeg hilste bare og spurgte ikke ind til emnet (og i øvrigt kan jeg ikke li' at "overtale" nogen til noget). Nogle gange fås de bedste oplevelser ved blot at springe ud i det. Kylie har en fræk krop og en fræk udstråling (ligesom Kingi). En trekant med dem kan ikke gå helt galt... :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...