Hop til indhold
GuardianAngel

Advarsel... (Randers)

Recommended Posts

Jeg havde igennem længere tid haft lyst til at prøve en "glædespige" for en ukompliceret og fræk oplevelse. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ville sidde tilbage dagen efter dybt skuffet. 

Det drejer sig om en 20 årig pige fra Randers (https://www.escort5.dk/profil-15769-PLACE+RANDERS+C+100%+REAL+PICTURE+.html) Jeg fik aldrig hendes fornavn ud af hende, og det fremgår ikke af profilen. 

ALDRIG har jeg prøvet ringere sex! 

Kort sagt endte hele oplevelsen med at blive meget senere end aftalt, dobbelt så dyr og halv så kort som det annoncerede og aftalte... og på alle måder skuffende!

Herunder er den lange version for de interesserede... 

Udover at det var en meget sen aftale lidt ud på natten, så skulle det vise sig at blive over en time senere grundet forsinkelse fra hendes side med konstante undskyldninger via sms om "10 min", som blev til mange. Jeg havde lyst til at køre hjem, men var opsat på at få en fed oplevelse. 

Da det endelig var ved at være tid, modtog jeg en sms om jeg ikke også ville have hendes veninde med i en time. Jeg forklarede hende, at det var min første gang, og derfor ville foretrække blot hende og mig. Hun ringede efterfølgende til mig og forsøgte at overtale mig, da det ville blive en fed oplevelse. Det ville så også blive dobbelt så dyrt. Jeg fornemmede lidt, at hun hang ud med sin veninde, og derfor kunne hun jo også ligeså godt tjene nogle penge inden de sluttede for natten. Jeg insisterede dog på en privat oplevelse, hvilket hun til sidst accepterede. 

Da hun endelig var klar, blev jeg ført med ind i et gammelt og nærmest umøbeleret hus i Jægergade. Koldt og trist. Lidt overraskende var hendes veninde der også. De snakkede sammen på polsk indbyrdes før end at veninden blev "lukket inde" i soveværelset, så vi måtte være i stuen med en gammel sofa. 

På annoncen står der, at en time koster 1.200 kroner, men da vi inden vi gik i gang skulle have betalingen overstået var det pludselig 1.500 kroner, jeg tænkte fuck det, nu havde jeg ventet så længe, at det skulle ikke komme an på det. Jeg havde udtrykt, at jeg gerne ville have en GFE, så jeg forsvarede overfor mig selv, at det sikkert var derfor, selvom det aldrig blev sagt. Da jeg havde afleveret pengene, og hun kunne konstaterer, at jeg havde flere i pungen, så ville det lige koste 500 ekstra for kys og et blow (med kondom), som i hendes mening virkelig ville løfte oplevelsen helt vildt. Jeg var meget tøvende, da det blev så meget dyrere end forventet. Til sidst lod jeg mig overtale, det var jo min første gang med en luder, så det skulle være perfekt. (Selvom venindens tilstedeværelse, den kolde umøblerede stue og forsinkelsen samt de mange ekstra penge burde have været hints til det modsatte). Så 2.000 kroner for en times "Incall", 800 mere end det forventede. Jeg tænkte, at fik jeg så bare en times kvalitetsoplevelse ud af det, så fuck det her første gang. Lidt irritation og følelse af bondefangeri var der dog i bevidstheden. 

Da betalingen var overstået, skulle hun lige have en smøg. Hun spurgte om jeg røg, og det forklarede jeg hende at jeg ikke var fan af, men at hun godt kunne tage sin smøg. Stuen stank efterfølgende af røg, hun snuppede et tyggegummi for at gemme smagen af askebæger lidt. Fortrød allerede der, at jeg havde betalt for "ægte kys". 

Nuvel. Down to business! Nu skulle det endelig være, min første oplevelese med en glædespige. GFE var der ikke noget af, jeg blev bedt om at tage alt tøjet af og sidde på sofaen. Hun levede op til billederne på profilen, og havde en fornuftig krop, så jeg glædede mig til at opleve intimiteten med hende, som jeg havde fortalt hende var vigtig for mig i forhold til GFE. 

Først det blow, som der var blevet betalt for, efter et par halvhjertede "tantekys". Fik et kondom på, og hun suttede lidt på pikken. Det var en både kort og ret tam oplevelse. Tantekyssene og det på alle måder ringe blow samt fravær af enhver form for GFE frustrerede mig mere og mere. Jeg trøstede mig med, da vi gik over til selve "knaldet", at det ville blive bedre, og at vi nu havde god tid til at lege med hinanden i. Jeg havde indtrykket af, at jeg for en time kunne komme 2 gange, og jeg havde stadig den første til gode. 

Det startede okay med denne næste del, selvom sofaen gjorde det både akavet og ubekvemt at forsøge at få gang i nogle bevægelser. Det endte efter kort tid med, at jeg bad hende ride mig. Der var stadig intet element af GFE over det, og det var et irritationsmoment at hendes telefon fra sofabordet flere gange ringede højlydt, og jeg kunne fornemme, at hun lige skimtede til den. Da hun red mig, siger hun til mig, om jeg ikke vil komme. Jeg tænkte, at det var så jeg kunne nå en omgang mere, da der ikke var gået særlig længe. Fint nok, gør mit for at komme hurtigt, selvom det ikke var planen. Det lykkes. 

Hun kravler af, tager nogle vådservietter til at pille kondomet af mig, og giver mig en serviet i tilfælde af, at jeg har brug for en. Tilsyneladende er der ikke engang et tilgængeligt toilet til at vaske sig lidt. Jeg bliver lidt forvirret over, at hun begynder at tage tøj på igen, da vi har masser af tid tilbage. Hun spørger mig om det var godt, og om jeg vil se hende igen og hvornår. Jeg er lidt paf over det hele, og får fremstammet skuffet, at det var fint, men ikke hvornår jeg lige ville have mulighed for at se hende igen, selvom jeg selv der var meget klar over, at det aldrig ville blive tilfældet. 

Da jeg kort efter går hen mod bilen, ser jeg på uret. Fra jeg kommer ind, hvor hun i starten snakker med sin veninde, får en smøg og snakker, til at det er overstået og jeg står fuld påklædt, er der gået 30 min. 30! Skuffelsen væltede ind over mig, og en enorm følelse af frustration og af at være blevet bondefanget af h... til. 

2.000 kroner for 30 minutters lorte oplevelse; det skulle udgøre summen af min første (og lige pt. sidder jeg med følelsen af; sidste) tur til en "glædes"pige.  

Hele dagen i dag har været præget af frustration og irritation over, at jeg føler mig snydt. Om jeg så havde skyllet pengene ud i lokummet, havde jeg haft en bedre følelse end den, som jeg sidder tilbage med nu. Jeg er måske ekstra skuffet over, at det skulle blive min første oplevelse med en pige på den her måde, da jeg virkelig håber, at det høre til sjældenhederne, at det er SÅ ringe.

Del dette indlæg


Link til indlæg

her i Randers vil jeg klart anbefale dig at holde dig fra udanske kvinder, bare generelt er de ikke særlige indlevende. 

Hvor imod det er min klare opfattelse at danske kvinder gør det af lyst og udanske kvinder af nød. 

Så find dig en dansk kvinde, sørg for at få kommunikeret mere end en besked og ser du de mærkelige signaler som du tydeligvis har set her så træk dig for samtalen. 

du vil hurtig finde ud af her i denne verden at det er bedre at betale for kvalitet fremfor kvantitet. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Øv en oplevelse og så særligt første gang. Men op på hesten igen :)

Mit råd vil også være at købe dansk indtil du har lidt mere erfaring og bedre kan gennemskue en dårlig deal på forhånd....

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kender følelsen, har lige prøvet det samme med en mørk pige i Østerbrønderslev, men det var kun 500,- heldigvis, men ville hellere ha brændt dem.... et godt råd, næste gang du vil besøge en pige, så tjek op her inden for positive anmeldelser på hende, elle som der bliver sagt, en dansk pige... en ærgelig oplevelse ja, men de er sjældne heldigvis.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest KristianB

Har engang skabt mig meget.. I Århus, det var i et bolig kvarter. Så de var nok bange for de blev opdaget. Og fik heldigvis penge tilbage.. Men sku øv. 

Op på hesten igen. Syns du måske sku prøve at tage til Tyskland. På klub. Læs anmeldelser herinde ;-)

 

Redigeret af KristianB

Del dette indlæg


Link til indlæg
peterjensen90 skrev, for 7 timer siden:

her i Randers vil jeg klart anbefale dig at holde dig fra udanske kvinder, bare generelt er de ikke særlige indlevende. 

Hvor imod det er min klare opfattelse at danske kvinder gør det af lyst og udanske kvinder af nød. 

Så find dig en dansk kvinde, sørg for at få kommunikeret mere end en besked og ser du de mærkelige signaler som du tydeligvis har set her så træk dig for samtalen. 

du vil hurtig finde ud af her i denne verden at det er bedre at betale for kvalitet fremfor kvantitet. 

Tina som er anmeld flere steder på egen er også udlænding og hun har gode anmeldelser. Jeg har selv besøgt hende og hun er guld.

Del dette indlæg


Link til indlæg
GuardianAngel skrev, for 8 timer siden:

2.000 kroner for 30 minutters lorte oplevelse; det skulle udgøre summen af min første (og lige pt. sidder jeg med følelsen af; sidste) tur til en "glædes"pige. 

Ikke noget at sige til at ca. 30% af de mænd, der besøger en glædespige - kun gør det een gang.

Men noget af det dummeste man som førstegangsbesøgende kan gøre er:

1. besøge  udenlandske piger

2. acceptere at der medvirker 2 piger - den undgik du heldigvis (næsten - bare underligt at hun ikke fik sofaen? - men jeg har selv oplevet en, som på et hotel måtte sidde på lokum i en ½ time)

3. acceptere opsalg - det kan være svært, da pigerne ofte giver indtryk af at opsalg vil give mere valuta for pengene - LOL

4. besøge piger uden anmeldelser

5. have flere penge i pungen, end du er forberedt på at spendere - hav kun det aftalte beløb klar i lommen og lad gerne pung og kreditkort blive hjemme.

 

PS. næste gang du skal på bordel i Randers - vil jeg anbefale dig at besøge pigekollektivet i Laksegade:

https://www.pigekollektivet.com/Pigerne.html

Her kan du et bad både før og efter - og evt. sammen med pigen ;-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Køb Dansk, jeg har haft et par ret dårlige oplevelser med udenlandske piger (og to rigtig gode) men det er rart at kunne tale ordentligt sammen.

Så nu er der kun danske kvinder på "menuen", klare aftaler, de rette kontanter i lommen og god personlig hygiejne og gå endelig igen hvis du føler dig "bondefanget" af fake billeder mv.

Et smil, måske en kompliment og lidt humor, så er basis på plads.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...