Hop til indhold
Guest Den langr

Thai Flensborg

Recommended Posts

Guest Den langr

Har kun fået thai massage i dk med afslutning, Overvejer at prøve Schifbrucke i Flensborg, Kan jeg komme uanmeldt? Og tager de kun mod euro? Hvordan er det dernede i forhold til dk? Syntes i dk de ikke helt har styr på tiden...men til deres fordel. Dog ikke alle steder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har fået thai med afslutning hos Swan på Abenradeweg og på Shiffbrucke. Begge steder bestemt godkendt, og begge steder var massagen mest et forspil til det egentlige, hvad det sådan set også er for mig.

Jeg veksler altid til Euro, så kan ikke svare dig på om de tager dk.kr. Ved Kruså overgangen er der ved pornobutikken på højre hånd en vekslebod hvor du kan veksle kontanter, det koster nok lidt mere end via din egen bank,men kommer jo ikke til at figurerer på kontoudtog hvis det er et problem.

Men hvor østeuropigerne i Flensborg stadig er lidt billigere i Fl. end i Dk  trods prisfaldene de sidste år er thaipigerne ikke billigere end hvad du skal betale i Dk hvis du ser dig lidt for,  og udbudet er stort i f.eks. Vejle og Århus, så du skal bo tæt ved grænsen hvis der skal være økonomisk fordel ved det. Med det er jo måske også et mål i sig selv at udvide sin horizont.

Jeg har en bollefon, en ældgammel Nokia med taletidskort som jeg bruger i denne sammenhæng, og som jeg sender sms eller sjældnere, ringer fra. Mit tyske er ringe, og langfra alle taler engelsk.

Held og lykke på turen. Lad os endelig høre hvordan det går. Skal selv derned efter vin, øl, sodavand og der falder jo nok også lidt f- - - - af i januar

 

Redigeret af stein
Forglemmelse

Del dette indlæg


Link til indlæg
Den langr skrev, den 9/12/2018 at 07:29:

Overvejer at prøve Schifbrucke i Flensborg, Kan jeg komme uanmeldt?

Shiffbrücke 56 er et slags sex-hotel/opgang med flere lejligheder, hvor man bare ringer på hos den udkårne - og der er så en evt. mamasan til at styre de skiftende unge piger, gøre rent mm.

Generelt kan de fleste steder i Flensburg ankomme uanmeldt - tror faktisk det er lidt usædvanligt om folk ringer i forvejen og aftaler tid - ihvertfald kun hos de damer, som ikke oplyser adressen på forhånd - men medbring Euros, så der ikke bliver en sexdræbende diskussion om vekselkursen - og får du Euros i overskud, så kan de altid bruges i grænsekioskerne, hvor de ikke har  noget imod at man betaler delvis i D.kr. (NB. kun sedler) og delvis i Euros - man får ihvertfald altid kun retur i Euros.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...