Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/sexy-emilly-big-offert-30-min-500-last-2-week--40634.html

Har gang i større test af GP’ere til en 500-las... undrede mig over om det var umuligt at få en rigtig god oplevelse for fornuftige penge... her i DK.

Emily er anmeldt masser af gange herinde, men synes de var af ældre dato, så her kommer en helt frisk..:biggrin:

Som andre har nævnt, så er det vist ikke hende på billederne. Men hun er sq en flot pige. Dog lidt små bryster for min smag, til gengæld nød hun at der nappet lidt i dem. Ankom til det kendte sted på FRB og der stod da lige en broder ved døren og ventede på at blive lukket ind. Lidt ufedt, men hvad fanden... heldigvis blev han henvist til en anden pige og Emily tog imod i frækt undertøj og selvsiddende... det virker sq.

Vi fik afregnet, jeg smed tøjet... og så blev der ellers kysset, slikket, suttet osv... hun sætter gummi på med munden og det gør hun rigtig godt, men først efter en god omgang SF. Sex i forskellige positioner, hun gav reverse cowgirl og der var det lige før jeg ikke kunne holde den mere. Hun hoppede af og tog den i munden og så fyldte Kubrick ellers hendes mund grundigt, så meget at hun næsten ikke holde det indenbords...B)

Sludrede lidt mens jeg kom i tøjet. Super pige og der er enddog meget stor gentagelses faktor her... hun smutter snart for julen, men vender tilbage i starten af januar.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest allo-allo

Det velkendte sted på Fr3deriksberg, bum, bum... Hvor er det sådan cirka?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...