Hop til indhold
Max5000

Kitty og Angelina

Recommended Posts

Jeg besluttede mig forleden at forkæle mig selv lidt her i weekenden.
Jeg kiggede derfor rundt og faldt over Angelina og Kitty på EscortGuide. De er et sted jeg har haft besøg fra før og der har pigerne altid brugt ægte billeder og givet rigtig gode oplevelser.
Da jeg syntes det begge ser fantastiske ud på deres billeder, beslutter jeg mig for at invitere dem begge to. Sikke da en god beslutning det var, de gav mig en af de bedste oplevelser jeg har haft i rigtig lang tid.

Jeg skrev til dem for at aftale tid og sted, de var ikke til at få fat i, til at starte med. Senere på dagen fik jeg en sms om jeg stadig havde tid og lyst og det havde jeg. Vi fik aftalt hvornår de skulle komme og jeg fik gjort mig klar. De kom godt nok 20 min forsinket, men de var klart ventetiden værd, det kunne jeg allerede se da jeg åbnede døren.

Jeg kunne med det samme se at de helt sikkert er de samme piger som på billederne. De var med det samme meget venlige og søde og vi fik betalingen overstået, den ene pige trådte lige ud for at aflevere dem til en chauffør. Der efter viste jeg dem ind i soveværelset, hvor vi lige fik snakket lidt og fik tøjet smidt. Vi begyndte at stå og pille lidt og kysse lidt og lagde os ned på sengen.

Først gav den ene mig et blowjob mens jeg kyssede med den anden. Her fik jeg rigtig lov at røre og nyde hendes dejlige stramme krop og hendes flotte bryster, som blev kysset og krammet.
De skiftede plads, så jeg nu kunne få lov at nyde den anden skønne krop som fik samme tur.

Efter at have byttet rundt et par gange, satte den ene pige sig op på mig. Den anden begyndte at tage hende lidt på brysterne, mens jeg pillede ved dem begge. Det var noget af et syn at ligge der og kigge op på de 2 dejlige piger, mens jeg fik en rigtig god ridetur. De byttede igen plads og den anden pige gav mig samme tur, mens jeg kysse med den første.
Derefter var det om i doggy, med den første pige mens jeg igen holdte om den anden og rigtig kunne røre hendes krop. De byttede plads og jeg tog den anden i doggy mens jeg kunne holde om og kysse med den første, hun lagde sig derefter ned ved siden af og begyndte at onanere og jeg fik lov at hjælpe.

Nu kunne jeg heller ikke mere og måtte overgive mig, puha. lettere forpustet med det største smil, lagde jeg mig ned med en pige på hver side. Her brugte vi 5 min på lige at snakke og pille lidt mere, hvorefter de spurgte om de måtte låne et badeværelse. De fik et håndklæde værd og vaskede sig hurtigt. Vi kyssede derefter farvel og de forlod mig igen, ca 40 min efter de var kommet.

Det er en oplevelse jeg sent vil glemme med 2 søde dejlige piger. Det eneste minus ved det hele var at de ikke blev lidt længere, men det kan jeg jo kun takke mig selv for.
Hvis jeg havde råd, inviterede jeg dem på besøg igen næste weekend til en times hygge.

Hvis i ikke har brugt alle pengene på julegaver, kan jeg kun anbefale at få besøg af en eller begge af dem.
Tak fordi i ville læse om min oplevelse.

Her er de links i har ventet på:

Kitty
Angelina

Del dette indlæg


Link til indlæg
NoobGPexplorer skrev, for 14 minutter siden:

Lyder som en lækker oplevelse. Hvad måtte du give for det?

Jeg måtte af med 1800 for en halv time og det blev vist lige længere end det.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...