Guest Alkoholikeren Skrevet 8. December, 2018 I denne søde juletid skal jeg have masser af marcipan børn børnebørn og oldebørn og venner skal jeg have på julebesøg og tradionenntromskal der være marcipan, indtil nu har jegvsværget til odense marcipan, men nu er Anton Berg (toms chokolade fabrik) kommet på banen med gode tilbud berget på kilo prisen, tysk Lybeck marcipan syntes jeg er for sødt, så da jeg nu skal bryde traditionen med odense, så ja kære venner hvor finder jeg den bedstenmandel smagende marcipan lad høre bh alko Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Guest Nemtøs Skrevet 8. December, 2018 Det afhænger af hvorledes du anvender marcipanen Hvis den skal bruges som rå konfekt vil jeg helt klart gå efter den marcipan med højeste % mandel i. Hvad med at lave din egen marcipan fra bunden??? Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Guest allo-allo Skrevet 8. December, 2018 Summerbirds er ret god Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Guest Alkoholikeren Skrevet 8. December, 2018 Nemtøs skrev, for 34 minutter siden: Det afhænger af hvorledes du anvender marcipanen Hvis den skal bruges som rå konfekt vil jeg helt klart gå efter den marcipan med højeste % mandel i. Hvad med at lave din egen marcipan fra bunden??? Lyder lækkert og spændende med hjemmelavet marcipan med mere mandel og mindre sukker kan du skrive mere om hvordan o.s.v. Så kan jeg eksperimentere mig frem... Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Guest Alkoholikeren Skrevet 8. December, 2018 (edited) allo-allo skrev, for 8 minutter siden: Summerbirds er ret god Ja de er prof på chokolade så hvorfor ikke på marcipan.. tak Redigeret 8. December, 2018 af Alkoholikeren Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
KnudSan 1834 Skrevet 8. December, 2018 Anton Bergs er heller ikke så sød. Jeg har lige fortæret 125 g, en halv pakke. Men som Nemtøs skriver så lav din egen. 250 g når den er færdig 1 dl vand 85 g sukker eller rørsukker (ca. 1 dl) 200 g smuttede mandler - kolde Bring vand og sukker i kog og kog under omrøring til sukkeret er opløst. Lad det køle af til stuetemperatur. Kom mandlerne i en foodprocessor og hak dem i ca. 5 min. Stop et par gange og skrab kanter og bund - hak til mandlerne er som mel. Tilsæt den afkølede sukkerlage (ca 4 spsk), lidt efter lidt til mandlerne mens de stadig kører i foodprocessoren. Marcipanen skal lige begynde at samle sig - mærk på den, den skal være fugtig uden at klistre. Pak ind i film, ikke de frække så bliver det for klistret 1 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Guest Alkoholikeren Skrevet 8. December, 2018 Tak Knud jeg prøver Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
KnudSan 1834 Skrevet 8. December, 2018 Alkoholikeren skrev, Lige nu: Tak Knud jeg prøver Super, sukkeret må ikke krystalliserer, så rør og vær opmærksom. Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Guest Nemtøs Skrevet 8. December, 2018 Alkoholikeren skrev, for 1 time siden: Lyder lækkert og spændende med hjemmelavet marcipan med mere mandel og mindre sukker kan du skrive mere om hvordan o.s.v. Så kan jeg eksperimentere mig frem... Kigger min opskrift og vender tilbage Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg
Toddy 1422 Skrevet 9. December, 2018 Et godt lille råd til at smutte mandler Når mandlerne er klar til at smutte, så tag et viskestykke og gnid dem i det 1 Citér indlæg Del dette indlæg Link til indlæg