Hop til indhold

Recommended Posts

Som en del af de ting jeg gerne vil prøve blev jeg meget interesseret af:

https://annoncelight.dk/showad/265539

og specielt

https://annoncelight.dk/showad/265127

Da en ægte Japansk oplevelse ligger meget højt på min liste; så selv om begge profiler helt åbnelyst måtte være falske, skrev jeg alligevel til dem begge.

På få minuter, med få minuters mellemrum, kom der præcis det samme svar "If you don't believe me! You can stop contacting me! Thank you" ordret som jo kunne kan betyde at det enten er en og samme person, eller endnu mere kynisk er en automatiseret løsning, som svarer helt automatisk.

anyway, hermed information om at profilerne ikke er ægte (selvom i allesammen sikkert havde regnet det ud for længe siden :) )

Mvh

amatør

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
amatør skrev, for 50 minutter siden:

anyway, hermed information om at profilerne ikke er ægte (selvom i allesammen sikkert havde regnet det ud for længe siden :) )

Jeg anmeldte link nr. 2 (det nederste i din tråd) for falske billeder i går. Faldt over annoncen igen idag nu med nye billeder. Så de første er nok fjernet efter at teamet bag AL har haft fat i annoncøren. Billederne er stadig fake og anmeldt igen.....

Redigeret af DK fyr 34

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...