Hop til indhold
Strejferen

”Monica” - Fake pics og okay oplevelse

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/i-will-make-you-dreams-to-come-true--44181.html

 

Pigen holder som skrevet til i Brønshøj, og har tilsyneladende et par af disse ekstra lokke-profiler med kreative billeder (samme ordlyd, samme prisleje).

Hun er rumæner som skrevet og sikkert også omkring de 27, men knap så køn og lidt mørkere i huden som adviseret, petit og ca. 162 høj,  en typisk Roma-pige.

Jeg overvejede straks at dreje om og smutte igen  (alle annoncer med falske billeder bør jo øjeblikkeligt straffes med en Houdini), men hendes glimt i øjet og kække måde at være på gjorde at jeg alligevel valgte at prøvekøre hende en halv time, for den trods alt overkommende investering på 700 spir.

Hun taler et forståeligt engelsk og leverer faktisk varen okay, pigebarnet.

Petit og spændstig ungpigekrop med små naturlige spidse bryster der både må røres og kysses på (ja det må hun faktisk alle steder), hun er nogenlunde nærværende, virker ren og okay appetitlig, og giver et okay godt blæs uden gummi.

Der er gang i forretningen, ingen tvivl om det. Under det meste af seancen var der liv i mindst én af de tre telefoner på kommoden (én mobil til hver annonce), hvilket naturligvis gør hende ekstra følsom (læs godt øm!) et vist sted. Så under selve akten – der selvfølgelig var med kondom -  fik jeg meget hurtigt et blik der kun kunne tolkes som :”Baby please come now, it hurts!”

Og således stod jeg efter 20 min igen ude på gaden, en okay middelmådig oplevelse rigere.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...