Hop til indhold
Hr_T

Erika 100 % Real First time in Denmark - fanstastisk sød og nærværende GFE

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/erika-100-real-first-time-in-denmark--44305.html

Normalt henholder jeg mig til anbefalinger fra brødre her, for ikke at blive skuffet. Men et eller andet ramte mig med Erikas billeder, så jeg ringede og fik nemt en aftale her i formiddag. Det fortrød jeg bestemt ikke. Det er helt klart hende på billederne, nogle vist også taget i lejligheden. Jeg skal dog indrømme, at jeg ikke lagde så meget mærke til inventaret - blev modtaget med et kys af en smuk smilende pige kun iført sorte strømper og de 15 cm høje sko. Det var vært at holde øjnene fra den bagdel, da hun vimsede ind på værelset....

What-you-see-is-what-you-get; en ualmindelig sød og nærværende og lækker pige med et meeeeget frækt glimt i øjet under øko-blow. De store bryster er muligvis hjulpet på vej, men utroligt bløde med strittende vorter.

Når hun træder ud af de sorte sko i str. 37, så åbenbares de lækreste små fødder, som hun også forstår at bruge :-o

Lejlighed: Nyere bebyggelse i NV, fint bad, værelset lidt lille, men hvad skal man bruge ud over en seng med god plads ;-) Hvis man holder sig under 3 timer, så er parkering heller ikke noget problem.

Hun har været her i 2 dage og bliver i 3 uger - pas godt på hende.

Jeg ser, at hun har lagt nye billeder op - taget i lejligheden og helt retvisende. Hun er mere smilende irl.

 

Redigeret af Hr_T

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Eron

Jeg fik helt liderpanik i kroppen, da jeg så hendes billeder og ringede starks  til Erika. Plejer aldrig at ringe men skrive sms - men det have hun ikke sat flueben ved at man kunne. Sød stemme, fint engelsk. Af stig af sted... hun havde tid 30 min efter. Nåede at skimme anmeldelsen igennem igen for rødt, blodtrykket steg. Havde besøgt en anden GP i det komplet - meget fin og moderne lejlighed og bad.

Og WOW - hun er super lækker med strittende bløde bryster der bryder tyngdeloven, men hey, MÅSKE er de lavet af Gud, han gav også Maria Jesus uden sex. Meget sød og imødekommende. blev vist til badet, og hun ventede uden for bruserummet, ret spirende. Spurgte hende efterfølgende om hun gav - 'showet together', det gjorde hun, den napper jeg næste gang. Så havde hun taget stiletterne af og jeg elsker små piger - hun er petit. Tilbage i rummet, kyssende og krammende. Vi stod op. Lidt forsigtigt med tungekyssene i starten, og jeg er en fucking sucker for dem. Der kom mange flere senere.

Ned på knæ, fik et meget dejligt firm økoblow - Ikke så dybt, men jeg måtte gerne holde om hendes hoved, og tilpas med frække og søde blikke mens hun suttede. God variation, og på ingen måde maskin sex. Ned og ligge og kysse og holde om de der fantastiske bryster. Meget dejlig bløde. Skønne store brystvorter. Efter lidt mere blow, hvor jeg lærte hende hvad dronningposition var (mellem mine ben) var det på med gummi, og hun red mig. Det gjorde hun også med dejlig indlevelse og varieret. Jeg havde lyst til mere blow, og jeg endte med en af mine favoritter, hvor jeg Jerker mig selv og hun kysser lidenskabligt med tungen og tirre mig frækt. Meget dejlig Ogas.

Eneste minus kan være at hun bliver så populær, at der bliver kø derude på nørrebro, og at hun bliver træt inden juleaften.

Hun er lækker og god.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Miller's Crossing skrev, 1 time siden:

Nogen af brødrene, der allerede har været der, som vil skyde på hendes alder?

Ikke god til det med alder, men 24 kunne være et godt skud.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også været en tur hos Erika. Hun er nok i midten af tyverne. På fotos ser hun mere uskyldig ud, men hendes ansigt er mere frækt og sexet i virkeligheden. Hun er heller ikke karig med at rulle med de frække brune øjne. Hun har en stor lændetatovering, som man ikke ser på fotos. Silibabserne er lidt hårde. Men ellers er hun lækker og har en dejlig krop, der er skabt til at kneppe. 

Erika er professionel og lader sig gerne guide. Dog var der forsøg på, at lave det østeuropæiske V-tegn med hånden foran fissen, så jeg ikke kunne komme i bund. Men hun stoppede med V-tegnet med det samme, da jeg bad hende om det. Desværre skyndede hun også lidt på mig, men hun kan da tage en go’ rusketur. Jeg vil nok ikke gå efter en GFE-oplevelse hos Erika, men mere booke hende for en quickie. Hun er et oplagt valg til et hurtigt knald, når man vågner en søndag morgen og er saftspændt til bristepunktet. Det kender I godt, ik’? :-) 

Erika holder til i en efterhånden kendt lejlighed få minutters gang fra  Nørrebrocentret. I lejligheden arbejder der også to andre piger, som jeg ikke kender. Desværre er stedet ikke diskret og bedre blev det ikke, da jeg fik lov at stå og vente i et halvt minut efter at have ringet hende op. Lærer pigerne aldrig at forstå, at de skal lukke op hurtigst muligt?

En særlig feature er hendes “juleudstilling” i vindueskarmen med hele hendes batteri af dildoer, piske og andet godt fra wonderland. Kedelig er hun ikke :-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Blow lover skrev, den 1/12/2018 at 11:15:

En særlig feature er hendes “juleudstilling” i vindueskarmen med hele hendes batteri af dildoer

Ah, et fisselandskab. Det er så hyggeligt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...