stein

Thaimassage i Fredericia

11 indlæg i denne tråd

Gæst

En af mine kammerater siger, der skulle være relativ stor udskiftning på Nymarksvej, da nogle af pigerne er her, på turistvisum, eller hvad det nu hedder. Så det kan jo både være fugle og fisk hvad du møder der ;)

Borende x: Fredericia er generelt ikke den bedste by! Thorvejspigerne og Luna skal man vist holde sig fra..... falske billeder, og man ved aldrig hvem der er der!

men men hvis du kommer i bil, er der håb :)

http://massage.side6.dk/sexydiana

http://massage.side6.dk/denisa

2 piger, der vist skal være det samme sted. Hvidbjerg er et sommerhusområde 10-15 km udenfor fredericia. Har ikke selv haft glæden af at besøge dem. Men de har været der et stykke tid, og billederne ser ægte ud, hvilket jo almindeligvis er en lovende ting ;) color]

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg har også set på de to østeuropæiske yndigheder, men har ikke gjort alvor af besøg i Fredericia endnu. Men jeg kan mærke at det ikke skal vare lang tid, så jeg er da også meget interesseret i erfaringer. :)

Ja beklager jeg kom til at kapre din tråd, med THAIMASSAGE i Fredericia Stein, men synes ikke umiddelbart, der er ok thaimassage steder i byen.... gælder for den sags skyld også Kolding ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu