Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg er netop kommet hjem efter en dejlig stund hos Beer i det gule hus. Arj, en sød lille sag på 45kg (med cykel), flotte, bløde (har set én skrive hårde - er bestemt ikke enig) silibabser, der sidder som sky på leverpostej.

Det var en 40min fp omgang og det var pragtfuldt. Lidt fattigt på kys, men det er eneste anke. Blid, skøn massage, top-lækkert b2b og super bj. Måtte simpelthen have hende om på ryggen og kvittere med tungen. Tog mig god tid og gav blidt igen. Da vi skulle til finalen, bippede uret. Vi var pænt enige om, at vi lige blev nødt til at snyde lidt med tiden. Op og ride. Et par hænder på de små, faste baller og de babser strittende foran næsen - ja, jeg behøvede ikke skamme mig over at gå for meget over tid. 

Godt engelsk og sans for humor skal også lige nævnes.

Stor, uforbeholden anbefaling herfra. 

https://www.escortguide.dk/P/beer-superflot-thai-nyhed-42836.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Verdensklasse, gude smuk og dejlig. havde fornøjelsen 1 time i går. Der manglede intet, vi havde fuld damp hele besøget, dybe kys, gensidig nydelse, en rigtig dejlig og smuk pige. 

Vil påstå, den bedste gennem årene i det gule show,  Men ak, hun rejser tilbage om et par dage. 

Redigeret af Carsten Helsingør

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest FKAlletti

Har også haft fornøjelsen af en time med Beer. I mine øjne en smuk, sød, snakkesalig, sjov og sexet pige..... og petit, hvilket helt og aldeles fuldender mine julelys i øjnene. 

Massagen er glimrende. Ud over det nød jeg en del tid med hendes fine sexede væsen og hendes klynken og spjætten..... og derefter hele rouletten rundt med positioner og knald så det var en fryd. Jeg håber hun vender tilbage til København, så jeg kan tage turen igen.... meget gerne hvis hun tager imod flere mænd!!! 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...