Hop til indhold

Recommended Posts

I går aftes tog jeg forbi Debora http://www.escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=15571, da jeg trængte til at få poleret 1-tallet. Kan sige med det samme at billederne er ægte - det er hende.

Blev modtaget af hendes telefonpasser, som spurgte om det var Debora jeg ville besøge, hvilket jeg bekræftede og ind kom en meget smuk og lækkert påklædt Debora. Allerede ved synes af hende i det lækreste undertøj begyndte lillemanden at vokse.

Jeg bestilte en halv time, da jeg godt kunne mærke at jeg ikke ville holde længe. Fik hurtigt tøjet af og Debora begyndte at slikke mig - det gjorde hun ganske fint. Var dog ikke ved at komme på noget tidspunkt, men det skal hertil siges, at jeg har meget svært ved at komme ved blowjobs, så det har intet med kvaliteten af hendes blowjob at gøre.

Snart herefter kom der gummi på og hun satte sig til at ride mig. Det var en fryd at se hendes smukke krop bevæge sig, og inden længe måtte jeg hive hende om på alle 4 for at tage hende bagfra. En dejlig numse har hun også og den kunne godt lide at blive taget på :)

Herefter lagde jeg hende ned til en god gammel missionærstilling. Jeg holdt hendes ben højt og ud til siderne og kneppede hende godt og grundigt. Hun havde beholdt sine lange sorte silkestrømper på, hvilket var dejligt og frækt.

Nu kunne jeg efterhånden godt mærke at det var tid til afslutning, og hun røg endnu engang ned til lillemanden og slikkede ham godt og grundigt. Ved ikke helt hvordan hun fik listet gummiet af, men væk var det igen. Som tidligere skrevet, har jeg meget svært ved at komme på den måde, så jeg bad om at få lov at komme ud over hendes smukke bryster, hvilket var ok, så jeg tog selv fat og mens jeg spillede pik lå hun og nussede mig godt og grundigt på nosser og bagi indtil jeg skød min ladning ud over hende.

Det var alt i alt en god oplevelse - der var små kys hist og her, også tungekys - eneste minus var at hun overhovedet ikke taler engelsk, så når hun sagde noget (på spansk måske??) fattede jeg ikke en brik.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...