Hop til indhold
unip

Solnasvej 67, 2 søstre, gentagelsesfare

Recommended Posts

Har besøgt Solnasvej 67 ... der er to thaisteder på torvet .... for første gang i længere tid. Sidst blev jeg lidt skuffet,  og derfor kom jeg først tilbage nu. Jeg synes, at det så ud som om, at der var nye åbningstider, nye billeder og tekst, så måske var der bedre oplevelser på stedet.

Jeg mødte Viva og JayJay, to thai søstre fra Italien, som var ankommet for et par dage siden. JayJay (hende i den grå kjole) er den livlige og noget frække type, og sælgeren i teamet, og hun tilbød en ok pris for oliemassage med 2 piger. Så det blev aftalt. Viva (hende i den røde kjole) er den generte. 

Massagen var god, uden at være terapeuitisk ^_^ og der blev pjattet lidt. Så kom vi til fase to, og der blev foreslået 2 x FP, men det gider jeg ikke, så det blev til en tur med Viva. Næste gang skal jeg nok bytte. For de ser begge sprøde ud. Viva var mindre genert, da vi blev alene, og vi havde en fed omgang. Det bliver til gentagelse, inden de tager på juleferie den 15. dec.

Efter det oplyste er de søstre. Og det kan såmænd godt være, at det er rigtigt.

https://www.escortguide.dk/P/soede-unge-piger-paa-solnavej-67-soeborg-33834.html 

Redigeret af unip

Del dette indlæg


Link til indlæg

4 hånds massage i en time er 1000 kr. FP oveni med en pige var standard ... 1000 ekstra, hvis husker rigtigt. To piger fuld pakke var knap dobbelt op, men den tog jeg ikke.

Så vidt jeg husker var hun stort set glat ... for neden.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...