Hop til indhold

Recommended Posts

Så blev trykket for stort og valgte at bestille en escort pige, havde kigget lidt rundt på nettet og til sidst valgte jeg Alina.

http://www.privat-diskret.dk/index.php? ... &Itemid=27

Det ringede på døren og der stod Alina, må indrømme jeg kunne ikke lige genkende hende fra billederne, men efter hun kom ind kunne jeg godt se det var hende, hun er som okay køn, men vis man forventer at hun ser ud som på hendes billeder bliver man skuffet, for de billeder er mindst 6 år gamle, så tvivler også på aldren er rigtigt, da hun har tydlige spor fra da hun var gravid (Hun fortalte hun havde en dreng på 5år). Kan man leve med det, så fejler hendes udsende ikke noget, hun har et kønt ansigt og nogle dejlig flotte læber.

Efter vi lige havde fået ordnet de praktiske ting, gik vi indtil senge for at hygge lidt, startede med at nusse lidt og der gik ikke langtid før den stod op og hun gik ned og gav et blowjob, hun er ikke ringe til at sutte efter min meninge, hun sutter ikke så hårdt, som så mange andre piger, men hun tog den dybt og det virkede som om hun kan lide at sutte.

Selv sexen i sig selv, var som ok, her var det noget anderledes, ikke at det var noget der bare skulle over ståes, men mere som om lysten til samleje ikke var så stor til at starte med, efter lidt tid kunne jeg mærke at hun blev mere tryg og slappede mere af og det hjalp meget og så kom der mere gang i hende og hun tog en god ride tur på mig og hun afsluttede med et bj.

Det var ikke dårlig sex, men om jeg vil vælge hende igen tror jeg ikke, for der gik en deltid før kemien mellem os, kom til at virke.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en fin anmeldelse. Jeg har også luret på hende i et stykke tid. Tror jeg vælger en dansk pige i stedet. Man ved aldrig helt hvad man får med de der udenlandske piger.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...