Hop til indhold
mif

Mirelle - topdollar value for money

Recommended Posts

Var blevet brændt af et par gange i går aftes og havde egentlig besluttet at køre hjem, men så tjekkede jeg lige Escortguide en sidste gang og faldt over Mirelle.

Wow! Det var edderma'me heldigt, for det viste sig at være, lige hvad jeg havde brug for på en dødsyg regnvejrsaften: sød, smuk, sexet! Hun levede til fulde levede op til mine pænt høje forventninger. Hun er ikke tynd, ikke fed men lige tilpas. Hun er udstyret med de mest fantastiske bryster; lidt tunge, meget bløde, ualmindeligt velproportionerede og helt igennem ægte! Mirelle er brasilianer og er desuden udstyret med en go' sambarøv, der er god at holde fast i, når det går vildt for sig. Og det gør det, hvis man vil.

Mirelle er meget servicemindet. Efter at jeg havde bestilt 1/2 time "straight sex" til kr. 800,- og betalt, bad hun mig om at smide tøjet og lægge mig på sengen. Da jeg var klar, spurgte hun: "Now, how can I make you happy"? Jeg svarede: "Do what you do best". Den efterfølgende cocktail kom til at bestå af en skøn blanding af dybt økoblæs, intim missionær, vild doggy, pirrende fingerleg, fræk oliespansk og en gang solidt håndarbejde med afslutning ud over de skønne bryster. Mirelle er åbenbart noget af en tankelæser, for det var PRÆCIS, som jeg gerne ville have det.

Hun holder til på en sidegade til Nørrebrogade. Den indledende kommunikation pr. telefon og sms forløb fint. Gadedøren ligger frit, men hvis man har hende i røret, når man ankommer, lukker hun op på et splitsekund. Lejligheden er fin, ren og velholdt.Det samme er Mirelle :-). 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...