Hop til indhold
Donethat

Thaimassage i Birkerød - flyttet fra Hørsholm

Recommended Posts

Hej,

er der nogen af jer, der har besøgt dette sted? Jeg tænker særligt på den yngste af pigerne her. Synes hun ser rigtigt lækker ud. Kunne godt tænke mig at høre om erfaringer med hende. Hvad kan man købe, og hvordan er udførelsen?

https://www.escortguide.dk/P/thai-massage-i-birkeroed-.vi-flyttede-fra-hoersholm-til-birkeroed.-42005.html

På forhånd mange tak.

Donethat

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er det gamle Siri.se evt. anmeldelse fra januar. Meget professionelt sted, decideret topklinik med flotte piger. Kommer du renskuret, med pli og nok penge på lommen, er der normalt alt på programmet. Ydelserne fra de øverste hylder er rigtig dyre. Flot og diskret sted.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan bekræfte hvad @Kanariefuglen siger @Donethat.

Jeg kommer der engang i mellem hos en pige der klarer sig Mini. En lille, meget køn pige med et godt smil og rigtig flot krop. Brysterne har fået lidt hjælp, men det er ikke to kanonkugler. Jeg har prøvet lidt af hvert og det er standart priser og som hos de fleste thai-steder, er alt med kondom, altså ingen Øko-blæs. Massage er også okay, men ikke hvis du ønsker dybdegående- eller sports-massage.

Jeg ved faktisk ikke, om det for tiden arbejder andre piger deroppe, for det er lang tid siden jeg har set andre der end hendes tante og hendes mor når de var på besøg. Jeg tror nok jeg bliver set som en fast kunde og har derfor nok mødt lidt mere af "huset" end hvad normalen er.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...