Hop til indhold
Guest Liderligfyr

Janet finkenstrasse 6

Recommended Posts

Gæst

Så gik turen endnu engang til Tyskland.

Havde egentlig udset mig Diana, men sådan gik det ikke ;)

Kom ind i lejligheden til højre, hvor både Janet og Diana var ledige. Ved nærmere eftersyn, så Diana lidt træt ud, hvor Janet derimod, havde et glimt i øjet. Valgte Janet, hvilket var et rigtig godt valg!!

http://www.fair-girls.de/Flensburg/1096

Kom ind og valgte en halv time til de klassiske 50 euro. Janet er en pige på 28, der er en smule buttet, sødt smil og et glimt i øjet. (billeder+ alder er meget retvisende, specielt i forhold til det er Flensborg)

Hun vimsede afsted med pengene, og jeg begyndte at tage tøjet af. Hun kom tilbage, og smed den smule lingeri hun havde på. Kom over og gav mig en MEGET varm velkomshilsen. Hun var dog lidt nervøs/anspændt, måske ny i faget?

Blev inviteret op i sengen, hvor vi kælede lidt,og jeg gav hende lidt massage. Nu var nervøsiteten helt væk, og frem kom en meget varm pige! Kemien var rigtig god, så spurgte om jeg ikke kunne opgradere til superfransk også, altså 70 euro. Hvilket var helt fint, skulle dog lige ud og vaske banditten.

Bagefter kælede vi videre, hun er en meget sensibel pige, specielt strøg ned langs baglårene kunne få hende op og ringe. Hendes brystvorter var nærmest ved at springe og fissen var mere end klar. Så gik vi igang med det franske, det var sådan lidt lala, så gik videre til jeg slikkede hende. Hun fik ret hurtig en lille orgasme, hvor jeg gav hende en lille pause, mens jeg kælede for hende. Kort efter fik jeg lov at gentage sucessen, hun havde meget nemt ved at få orgasme igen.

Hun satte sig ovenpå og tog en ridetur, uhh den c skål, hoppede nok så dejligt. Til sidst missionær, hvor jeg så også kom 8-)

Hun var vældig tilfreds og tilbød en massage bagefter..... jamen tak som byder ;) Hun gav mig efterfølgende sit private nr+ hun skrev en seddel med, hvornår hun kunne træffes igen resten af året. Efter ca 50 min blev jeg frigivet, hvor hun fulgte mig ud, kun iført et håndklæde. Det blev så lige åbnet, da hun gav mig et kæmpe farvel kram og kys NICE

gentagelserisiko..... 100 % den mest sensible pige, jeg nogensinde har været sammen med! både som købesex og almindelig

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lyder jo dejligt. På et af billederne ser hun voldsomt tatooveret ud - er det blot maling eller et nyt billed efter hun er blevet tatooveret?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Lyder jo dejligt. På et af billederne ser hun voldsomt tatooveret ud - er det blot maling eller et nyt billed efter hun er blevet tatooveret?

jeg havde også mine betænksomheder med det, så hun var ikke 1. prioritet....Men heldigvis, var det kun noget der var malet på, da hun fik taget billeder! hun har ingen tatoveringer ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

jeg havde også mine betænksomheder med det, så hun var ikke 1. prioritet....Men heldigvis, var det kun noget der var malet på, da hun fik taget billeder! hun har ingen tatoveringer ;)

Det ligner nu også mere henna maling end tatoveringer.

Henna kropsudsmykninger er meget udbredt i Indien, Pakistan og måske andre lande i det område.

http://en.wikipedia.org/wiki/Henna#Body_art

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Har jeg slet ikke forstand på :) jeg er bare glad for, at denne dejlige pige ikke har disse kæmpe "tatoveringer" Hun er fra Litauen iøvrigt...... taler rimeligt tysk, og MEGET beskedent ensgelsk desværre :?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så blev det endelig min tur til at prøve lidt sjov i Flensborg. Det endte med Janet af forskellige grunde, selv om hun egentlig ikke var mit førstevalg. Jeg kan stort set bekræfte det, som Liderligfyr har skrevet.

Jeg valgte en halv time og "blasen mit", da det jo ligesom var en lille test for mig. Prisen var de sædvanlige 50 euro. Der var dog ingen nervøsitet over hende, så hun har måske fået lidt mere erfaring. Men ellers var turen ca. magen til hvad Liderligfyr beskrev: Vi lå først og kælede lidt, hvorefter jeg slikkede hende. Hun lod til at komme to gange ved det, men jeg var ikke helt overbevist om, at det var ægte. Hvis det var, kommer hun i hvert fald nemt. Derefter lidt hurtig fransk for at få gang i sjoveren og til sidst red hun den hjem, hvilket ikke tog særlig lang tid, da jeg er ikke en, der holder i halve timer i den situation. Til sidst tilbød hun massage. Hun fortalte mig, at hun er uddannet massør og kosmetiker i Litauen, og det kan man godt mærke, når hun masserer, da hun tager godt ved.

Hele seancen tog nok ikke mere end 20 minutter, men det havde lige så meget med mig at gøre, som med hende, og der var ikke noget pres på for at få mig smidt ud eller blive færdig.

Hun er ikke porno-model-lækker og top-trænet, hvis det er det man er til. Hun er en pæn pige med hvad jeg vil kalde en naturlig krop med sexede kvindelige former. Hun er nok lidt mere blød, end billederne antyder. Jeg er ikke sikker på, om de 28 år holder, jeg vil nok snarere skyde hende til starten af 30'erne. Men en meget sød og kærlig pige som klart kan anbefales. Gad vide, hvad man får hvis man bliver hos hende lidt længere end en halv time...?

Hun fortalte i øvrigt også at hun er i Finkenstrasse 6 denne uge og næste uge, hvor efter hun tager hjem. Om hjem så er Litauen eller et andet sted i Tyskland, og om hun kommer tilbage senere, blev jeg ikke klar over.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Dejligt at der er andre end mig, der går mere op i oplevelsen, end kun udseendet Røde Baron ;)

Ja hun er desværre begyndt at bruge fake billeder, øv bøv. Gør mange af pigerne nu ved finkenstrasse, ærgerligt for de ser ofte godt ud :)

Tak for info, om hun er der næste uge, for min arbejdsplan er blevet terroriseret af irriterende kunder, så jeg kommer ikke derned i denne uge snøft

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dejligt at der er andre end mig, der går mere op i oplevelsen, end kun udseendet Røde Baron ;)

Ja hun er desværre begyndt at bruge fake billeder, øv bøv. Gør mange af pigerne nu ved finkenstrasse, ærgerligt for de ser ofte godt ud :)

Tak for info, om hun er der næste uge, for min arbejdsplan er blevet terroriseret af irriterende kunder, så jeg kommer ikke derned i denne uge snøft

Havde hun nogle andre billeder, da du var der første gang?

Man kan undre sig over, at det skal være nødvendigt, og om der i det hele taget kommer noget godt ud af at bruge fake billeder. For det første burde hun sagtens kunne få kunder på den ægte vare, og for det andet kunne dem, der kommer på baggrund af fake billeder gå hen og blive skuffede.

Men uanset regner jeg med at have mulighed for en ny og lidt længere tur på lørdag. Jeg har været lidt i tvivl om jeg skulle gå efter Janet igen der, eller efter en af mine oprindelige førsteprioriteter, hhv. Nina og Cora fra Engelsburg. Men jeg tror det bliver Janet, nu jeg har fået lidt kontakt. Jeg regner med, hun stadig kan huske mig på lørdag ;). Så må de andre vente til en anden gang.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

ja som du kan læse længere oppe i tråden, havde hun nogle ægte billeder til at starte med, hvor hun har henna tatoveringer

tror måske det er diskretion??? kan heller ikke lige gennemskue det. Hendes kollega har jo heller ikke ægte billeder, ellers er det en kraftig fotoshop

Engelsburg skulle nu også være gode, men havde det på samme måde som dig, da jeg havde besøgt hende. Der skal jeg tilbage ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så er jeg lige kommet tilbage fra endnu et besøg hos Janet. Det var ganske enkelt :)8-):lol::P

Denne gang betalte jeg 120 euro for en time og BJ uden, da jeg sagde jeg ville have to omgange. Da jeg var der første gang, og kun tog en halv time fik jeg en god behandling. Denne gang fik jeg en fantastisk behandling.

Hun kunne sagtens huske mig fra for tre dage siden og jeg fik en varm modtagelse med knus og kys. Efter at det praktiske var overstået startede vi med stille og roligt at stå og nusse og røre. Jeg fik pillet lingeriet af hende (jeg kan godt lide at pakke ud...) og fik hende til at lægge sig ned på sengen, hvor jeg begyndte at slikke hende. Hun har en dejlig letpåvirkelig fisse og lader til at nyde det. Derefter gik det slag i slag med bj, 69'er og endelig en omgang missionær. Det hele krydret med masser af røren, kælen, nussen og kyssen.

Så en lille ligge-i-arm-og-nusse pause, hvorefter jeg fik en gang massage. Det er hun altså også god til :). Denne gang brugte hun lidt mere tid på massagen end sidste gang. Jeg lå selvfølgelig på maven imens og da hun nåede ned til benene fik hun mig til at sprede dem lidt. Så begyndte hun at massere bollerne og pikken lidt på skift med resten. Det varede ikke længe før det hjalp godt på vej til at være klar til næste omgang. :)

Så lagde vi os ved siden af hinanden og begyndte at nusse og røre igen. Jeg fik lov til at stikke fingeren op i hende, hvilket hun blev komplet liderlig af. Hun havde godt fat i min pik med hånden imens og masserede den godt stiv samtidig med. Til sidst en ridetur som grande finale. Sengen larmer en del. Jeg var faktisk lige ved at blive nervøs for at den skulle skvatte sammen da det gik hedest for sig. Men det ødelægger det nu ikke for mig, jeg synes egentlig det er lidt frækt... ;)

Med mindre hun er en meget god skuespiller, kom hun flere gange under hele seancen og nyder virkelig sexen. Hendes kommentar efter at hun havde skamredet mig var noget i retning af "at nu kunne hun godt sove" med et lille smil.

Det korte af det lange er, at hun udover at være et rigtigt godt knald, får hun en til at føle sig velkommen og godt tilpas. Jeg vil ikke tøve med at kalde tiden i aften med hende for GFE. Hvis man behandler hende godt, får man det flere gange igen. Hendes bj er i sig selv ikke noget særligt, og hun er ikke den strammeste fisse i byen. Men hun er sød, kærlig, levende, naturlig og ægte, og hun nyder og leverer god sex.

Jeg kan selvfølgelig ikke garantere at alle får den samme behandling. Jeg er en almindelig fyr sidst i 30'erne og kommer til hende nyvasket og pæn i tøjet. Jeg opfører mig pænt overfor hende og sørger for at give udtryk for, at jeg godt kan lide at være sammen med hende, alt det piger godt kan lide ;). Resultatet er som beskrevet, og flere knus og kys til farvel, og at "hun gerne vil have, jeg kommer igen". Ja, selvfølgelig vil hun det, det er jo det hun lever af. Men hun siger det, så man tror på det.

Hun er der næste uge med, hvorefter hun tager tilbage til Litauen. Hun kommer tilbage igen d. 17. december og indtil nytår. Der var vidst noget med en 2-ugers cyklus.

PS: Denne gang fik jeg selvfølgelig kigget lidt mere på hende, og det er helt sikkert ikke hende på billederne på hhv. fair-girls.de og hot-girls-web.de, da hun ikke er så stram over maven, som på billederne.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vi er flere danskere der har været på besøg hos Janet i dag. Jeg blev lokket af de gode anmeldelser. Blev sgu lidt skuffet over hende. Hun har ikke ægte billeder desværre, og er noget mere buttet end på billederne på Fairgirls.de - men skidt, jeg har egentlig ikke noget imod lidt til gården og gaden, men hvorfor snyde ? Hun spurgte mig, om jeg var fra Flensborg (jeg taler flydende tysk). Jeg sagde jeg var fra Danmark, hun svarede at jeg så var hendes første dansker :lol: og at hun lige var ankommet i dag :lol: vildt sjovt.

Til Den Røde Baron kan jeg afsløre, hvorfor hun ikke er så stram. Hendes krop bærer præg af en fødsel eller 2 - eller også var det bare fordi jeg havde været der før dig :P Jeg var der omkring kl. 15.45.

Genert var hun ikke, af med tøjet, stående kram og nus, ned på sengen, og jeg startede med at slikke hende, det tog ikke mange sekunder før hun rullede løs i første af flere orgasmer. Det kunne nu godt være fake, men fræk og sød var hun. Hun ville gerne slikkes over det hele, begge huller, og også fingre begge steder. Hendes blowjob var ikke noget specielt, en fræk 69 var ok med hende over mig, og så afsluttende med knep i forskellige stillinger til hun red mig færdig.

Alt i alt en gennemsnitlig oplevelse for 70 EUR med "blasen ohne" Næste gang tror jeg, at jeg skal prøve Fynia. Janet gider jeg ikke igen, selv om hun er sød nok.....

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Tja hvis du læser tråden ville du vide det er Fake billeder :-) du ville også vide hun ikke er så slank som på hendes Fake billeder :-) og at hun ej er en model :-) men derimod en skidesød pige, der er dejlig at være sammen med ;) som du også selv er inde på...... Så din skuffelse kunne muligvis have været sparet, hvis du havde læst tråden inden ;)

Hun har en 3 årig søn, så ja en fødsel har der været

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hehe... det ser ud til at liderligfyr stadig er foran på info her. Det overrasker mig nu ikke hvis hun har et eller flere børn, og det gør sådan set ingen forskel i forhold til hvad jeg synes om hende. Det er ikke så relevant, med mindre man vil giftes med hende, og det har jeg ingen planer om... :D

Nu har vi jo alle forskellig smag, og derfor er det også heldigt, at der er mange forskellige typer blandt pigerne i branchen så der er noget for os alle sammen. Jeg har vidst også tidligere antydet, at hvis man er efter en ung, stram porno-babe som Fynia (jeg kender hende kun fra billerne og omtalen her), så er Janet nok ikke det rigtige valg.

Lidt sjovt at hun binder dig sådan en historie på ærmet, men jeg tror det kommer meget an på, hvordan man selv er. Jeg er heller ikke i tvivl om, at hun vil fake en orgasme, hvis hun ikke får en. Det er jeg næsten sikker på, hun har gjort med mig til at starte med. Hun er, som sagt masser af gange nu, en sød pige, men hun er også dygtig til sit job, forstået på den måde, at hun giver dig hvad hun tror du gerne vil have, også hvis det indebærer lidt skuespil og snakken efter munden. Men når man er sammen med hende lidt længere, kan man hurtigt mærke forskellen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Ja jeg blev dælme forkælet, de "30 min" jeg har været sammen med hende! Hun er stadig mit førstevalg ved finkenstrasse ( har prøvet en del) og nej, det er absolut ikke fordi hun er en lækker pornopige, eller hun er den bedste piksutter. Det er 100 % hendes personlighed, villighed til at levere det bedste hun kan og hendes indlevelse

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

ja de har haft Ana oppe på Finkenstrasse et par uger.... kan godt undre mig, for hun er godt nok ikke noget værd :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ville have besøgt Casandra forleden, men kunne ikke finde hendes navn nogensteder og ringede på til højre istedetfor, hvor et par rimeligt pæne rumænske piger lukkede op. Desværre var værelset alt for dunkelt efter min smag (man vil jo gerne have en oplevelse for pengene fremfor mørkekammersex) - og de kunne ikke tænde mere lys og der var heller ingen rabat ved at tage 2 piger - så jeg gik igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ville have besøgt Casandra forleden, men kunne ikke finde hendes navn nogensteder og ringede på til højre istedetfor, hvor et par rimeligt pæne rumænske piger lukkede op. Desværre var værelset alt for dunkelt efter min smag (man vil jo gerne have en oplevelse for pengene fremfor mørkekammersex) - og de kunne ikke tænde mere lys og der var heller ingen rabat ved at tage 2 piger - så jeg gik igen.

Hej Jernsvinet. Jeg har prøvet Cassandra, og jeg anbefaler at du sparer pengene og besøger en anden. Hun leverer okay, men det er på ingen måde prangende, hun virker som én hvor tingene bare skal overståes, ikke rigtig nogen service , men meget mekanisk og irritabel..

Har haft en laaangt bedre oplevelse et gadehjørne længere henne hos Marianna. En Columbiansk skønhed. Lige 30 euro mere for en halv time, men der er altså stor forskel synes jeg.

Bare en anbefaling herfra. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

sgu sjovt som det nogengange hænger sammen proxy :) Hvis du går lidt tilbage og læser mit indlæg om Cassandra, havde jeg en god oplevelse med en sød smilende pige.... men der er flere, der siger det samme som dig, så enten har jeg været heldig og ramt hende på en god dag, ellers har hun været tilfreds med mig.....

og andre gange, når man besøger en af de såkaldte toppiger, så synes man hun er en værre fuser

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det har du da sikkert ret i. Skulle da være mærkeligt hvis dagsformen ikke har indflydelse på et sådant erhverv! ;)

Men jeg synes det er lidt for kantet og stramt at skulle placeres på et lille bitte håndklæde og krøller det en smule skal det hele tiden rettes ud.

Min pointe er bare at der bruges en masse energi på småting som fjerner fokus ! :)

De bedste oplevelser får jeg de steder hvor der ikke bruges så meget energi på rammerne, men mere det man er der for !

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

som du beskriver det, var mit besøg slet ikke :) ...... men kender godt den der med, man nærmest får lyst til at spørge om det er i orden man knalder hende ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...