Hop til indhold
Brødflov

Sophie Aalborg

Recommended Posts

I sommervarmen var jeg blevet lidt trængene, og søgte på nettet efter en passende afhjælpning. Jeg faldt over en annonce fra en pige der kaldte sig Black Sophie. Tineye antydede godt nok at billederne ikke var helt ægte, men Sophie svarede hurtigt og venligt på mine mails, så jeg havde en god fornemmelse for arrangementet.

I kan se annoncen her. Der lød til at være et bredt udvalg af ydelser og især der superfranske er jeg stor tilhænger af.

http://www.escort5.dk/profil-6712-BLACK+SOPHIE+.html

Sophie kunne besøges i Aalborg, og vi fik aftalt et tidspunkt. Hun spurgte om jeg kunne være villig til at køre hende ind på banegården efter vores aftale. Det ville jeg gerne. Da jeg mødte sophie Kunne jeg straks se at billederne ikke var ægte desværre. Sophie er en flot afrikansk pige, der er noget mørkere end pigen på billederne. Hun har en virkeligt god krop med et par bryster der bare passer perfekt i min hånd ;)

Jeg mener helt klart at hun burde få taget nogle billeder af sig selv og få lagt dem op.

Anyway... Sophies sted ligger lidt udenfor byen, med diskret adgang og parkering. Der er fine muligheder for at bade før og efter.

Vi fik tøjet af og påbegyndt de indledende øvelser. Efter lidt pilleri, hvor jeg fik nydt de flotte bryster til fulde gjorde hun klar til at sætte gummi på den lille mand. Jeg spurgte om fransk ikke var uden, og det kunne jeg sagtens, hvis jeg ville det. Jotak 8-)

Sophie er god til fransk, der skal der ikke herske tvivl om, og hun går til opgaven som om hun virkeligt kan lide det. Det er er stort plus.

Derefter var det på med gummiet, så vi kunne komme rigtigt i gang. Det var gode sager, både når jeg lå nederst og kunne bruge begge hænder på hendes bryster og når jeg gav hende den bagfra of havde udsigt til en røv i verdensklasse. Den pige har altså en god krop!

Efter seancen kørte jeg som aftalt Sophie ind til banegården, hun var hyggelig og naturlig at snakke med, og jeg vil sige at jeg både vil anbefale Sophie og sørge for at booke en tid en anden gang :D

Hun bør afgjort få lagt nogle ægte billeder op, jeg tror slet ikke det vil skade

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...