Hop til indhold

Recommended Posts

https://www.eroguide.dk/massage-escort/Matylda+Babe./

Så det her er min første anmeldelse, så jeg undskylder hvis jeg ikke følger protokollen. 

Havde i nogle dage ikke kunne lade være med at vende tilbage til Matyldas annonce - hendes blik og former var simpelthen for fristende. Så efter en misset aftale hvor jeg måtte aflyse, fik vi aftalt et tidspunkt. Kommunikationen kørte rigtig fint og hun snakker godt engelsk. Stedet er diskret så jeg var ikke nervøs for naboers skulende blikke. 

Inde for døren stod den sødeste unge pige jeg længe har set. Hun lever fuldt ud til billederne og virker som en fornuftig pige der er til at snakke med. Sød og smilende. Næsten lige fra jeg trådte ind ad døren var der kærestefølelse. Hvis ikke hun var så ung og man skulle dele hende, kunne hun sagtens være en pige man kan falde for. Hun kysser rigtig godt, og bidder en i læben. Det var præcis som at have scoret en lækker pige i byen. 

Jeg vil ikke udpensle selve akten, men bare sige, at det er et af de bedste blowjobs jeg har fået længe. Hun tager den så dybt hun kan, hvilket for mig var forholdsvist tæt på roden. Jeg havde bestilt en time, men måtte selv efter et par omgange spørge, hvor lang tid hun havde - dumme mig! hvorfor skulle jeg dog spørge om det! Men blot for at sige, at der ingen stress er med tiden. 

Så pas godt på hende i de sidste dage hun er her. Hun er en sød og ung pige, der virker til at nyde det som hun laver.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Enig! Matylda er en stjerne! Har tilbragt en time i hendes dejlige selskab, hvor jeg i den grad blev forløst 2 gange. Blowjob er meget vigtigt for mig og i den kategori lander hun på næsten et 11 tal på den gamle skala. 

Ærbødigst

Doktoren

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...